keskiviikkona, lokakuuta 30, 2013

Tavoittelemaanne henkilöön ei juuri nyt saada yhteyttä

Joskus on hetkiä, jolloin sitä piporadion ärsyttävää juontajaa tarvittaisiin kiihkeästi. Ja mitä se sitten tekee sillä hetkellä? Bilettää jossain eikä kuule kun kännykkä pirisee ja sähköposti piippaa.
Katsokaas kun aloin sitä kaulurihärpäkettä neulomaan. Testasin vähän silmukkatiheyttä ja tuumasin että tarpeeksi lähellä. Piporadion juontaja olisi tähän väliin puuskahtanut että mittaappa nyt kunnolla.

Sitten loin silmukat mutta luontilanka loppui kesken, 10 silmukkaa jäi tekemättä. Nääh, muutama silmukka sinne tänne, se tämmösessä ole niin väliä. Piporadion täti olisi varmasti repinyt pelihousunsa ja ääni olisi kohonnut falsettiin.

Neulomista jatkettiin tyytyväisenä kaulukseen saakka, kunnes todettiin että pienihän siitä peijakas tulee. Piporadion tätin omahyväisyys olisi singahtanut jonnekin Uranukseen taakse ja sieltä asti olisi kuulunut värisevä ääni: mitä minä sanoin.

Noh, se täti nyt kuitenkin oli unilla tai jossain ja vahinko lurahti jo lahkeeseen. Kiltisti puretaan ja tehdään uusilla silmukkamäärillä. Vaikka vähän kyllä jurppiikin.

ps. Kuvauksissa ei vahingoitettu eläimiä.

9 kommenttia:

 1. Hyvänen aika. Se on kumma sitten se piporadio, kun ei oikeaan aikaan sano mitään, ja sitten kun se voisi pitää päänsä kiinni, niin riittää juttua. Höh. Kunhan se palaa, niin sano sinäkin sille pari valittua sanaa.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi21.15

  Onko siellä neulottu vähän niin kuin lähestyvän halloweenin kunniaksi ihan zombiena? Elämä on.

  Bertta antaa hyvää esimerkkiä ei-tavoitettavuudesta.

  OP

  VastaaPoista
 3. Outi: ne on ne räpätädit semmosia, suu käy ja vaahtoaa.

  Op: bertta osaa rennosti ottamisen taidot, sillä ei piporadio pauhaa

  VastaaPoista
 4. tosi hauskaa postaus, vaikka joudut aloittamaan alusta :-))

  VastaaPoista
 5. Kaikesta huolimatta hauska juttu! Tuollainen piporadio tyyppi pitäisi kyllä olla aina paikalla, terveisin nimimerkki mikä ihmeen mallitilkku :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi17.32

  Tekee mieli räplätä Bertan tassuja.
  -äiti-

  VastaaPoista
 7. Sulla on sanansäilä hallussa, aina. Ei voinu ku nauraa taas kerran. Ihana kissa........

  VastaaPoista
 8. Eksyin blogiisi sattumalta. Ihana kissa. Meidänkin kissasta voisi tehdä samanlaisen kuvasarjan.

  VastaaPoista