sunnuntaina, lokakuuta 06, 2013

Muhututtaa

Gudrunin täti sitten meni ja postitti minulle takin. Sitä sitten mallailemaan ja miettimään että onko se sopivan kokoinen vai ei. Kun on vähän väljä vai onko liikaa väljä? Kaunis se on kuin mikä. Piti sitten soittaa pirauttaa asiakaspalveluun ja kysellä kuinka paljon pienempi se pienempi koko on? Täti luurin päässä sanoi laittavansa se koon mulle postiin, että voin sitten kokeilla niitä ihan rauhassa ja päättää että kumman otan. Ja senhän mulle passaa!
Sitä postia odotellessa intouduin vihdoinkin neulomaan Meite Muhu Mustrid -kirjan säestyksellä takin henkeen sopivia säärystimiä. Lankana on Dropsin Alpacaa. Aikas kivat näistäkin on tulossa.

13 kommenttia:

 1. Anonyymi14.51

  Ihanat säärystimet. Taitaa olla tuo kirjoneulemalli myös virolaisessa käsityölehdessä vuoden parin takaa?

  OP

  VastaaPoista
 2. Vitsit, kun tulee ihanaa jälkeä!!! Ja hyvää asiakaspalvelua olet saanut; mukava kuulla tuommoisesta. Mulla on puikot ja muut hetken tauolla; olen onnistunut kehittelemään melko muhevan niskajumin itselleni. Mutta nautiskelen näillä sun Muhu-jutuilla siihen asti, että pääsen taas itse puikkoihin.

  VastaaPoista
 3. Op: juu siinä virolaisessä käsityölehdessä oli muutama vuosi sitten se muhutakki. Siinä muuten taisi olla juuri tuo samainen tähti-liljakuvio. Ilmankos se tuntui tutulta

  Outi: gudrunilla oli niin hyvä asiakaspalvelu että oksat pois. Häädähän niskajumi kartanolle, se on tympeä seuralainen

  VastaaPoista
 4. Mä sain kanssa perjantaina paketin Gudrun-tädiltä :) Tällä kertaa tosin puserolinjalla... Mutta muutama mekko ja hame jo kaapissa kiikkukin! t. Kirsikka

  VastaaPoista
 5. Oi mitä väri-iloa. Mulla on projektina päästä joku päivä töiden Gudrun-tädin kauppaan vähän hiplaamaan ja haaveilemaan. Jos jotain löytyisi, mitä voisi pitää töissäkin.

  Ihanan hyvää asiakaspalvelua kyllä sait. Harva paikka on noin palvelualtis.

  VastaaPoista
 6. Sinun käsityöt on hurmaavaa väri-iloittelua. Ihania taas on tulossa.

  VastaaPoista
 7. Näyttää herkulliselta!

  VastaaPoista
 8. Soile, oot mun kirjoneuleidoli! :) Tässä on taas tulossa jotain liian ihanaa! :)

  VastaaPoista
 9. Kirsikka: muhumallistosta oli vaikea valita, niin nättejä kaikki.

  Morso: kävin Kesällä hesan gudrunin liikkeessä. Siellä oli alemyynti lopuillaan ja uutta vasta tulossa. Mitään sopivia kokoja ei löytynyt. Harmi sinänsä.

  Sirkkis: muhuneuleet ja -kirjonnat ovat aivan mielettömiä väri-ilotulituksia

  A-L: tämmöistä väriterapiaa kun ulkona värit alkavat hiipua

  Suppis: vai että kirjoneuleidoli, olipa nätisti sanottu <3

  VastaaPoista
 10. Pitiköhän se pitkästä aikaa ottaa ja tarkistaa se Gudrun-tädin valikoima, kun hyvä asiakaspalvelu on niin arvostettava homma että! Ja niin on sievä sinun työkin että melkeen tekis mieli itsekin suunnitella jotain kirjoneulejuttuja :) Jahka kerkiää...

  VastaaPoista
 11. Kauniin näköinen takinkulma. :) Kirjoneuleita nähdessä niihin tulee aina itsellekin into, mutta oma jälki ei vain ole vielä aivan yhtä kaunista. Pientä harjoituksen puutetta havaittavissa.

  VastaaPoista
 12. Anonyymi3.53

  Meinaatko Soile tosissas, että tuo on tähti-lilja kuvio? Tuo lilja on ihan ok, mutta että tähti? (kiljuu kauhuissaan.) Minä kun tein sitä design as you go-kirjomusneulettani, ja olin aiheeksi ottanut kukat, ja tuon, jota sitä pidät tähtenä, hahmotin kukaksi, ja se pääsi takkiin. Voisihan tuo vihreänä neliapilakin olla. Oivoivoi, nyt meni takin idea. Minen mikkään hortonoomi ole, tässä se tuli taas todistettua.

  Mutta mutta, kyllä se niin on, että Outi (muka harmaata arkea) ja sinä tarjoatte kaipaamaani väriterapiaa, ennen sitä tarjosi lankakauppa...OP

  VastaaPoista
 13. Upeita värejä!

  VastaaPoista