torstaina, syyskuuta 05, 2013

Matkaan!

Huomenna starttaa kolmas Portti. Tällä kertaa paikkana on Kajaani. Tässä pakkailen laukkuani ja koitan miettiä että mitä tarttee ottaa mukaan. Vielä en ole päättänyt otanko rukkia vai en, mutta se on selvää että kissa jää kotia. 

6 kommenttia:

 1. Kissa ei taida olla ihan samaa mieltä....
  Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Berttahan on ilmiselvästi lähdössä mukaan. Ja meidän neljävee väittää tuossa vieressä ihan kovana, että "selvästi tuossa matkalaukussa makaa joku. Sillä on pallosukkahousut ja..." Niin että otahan muutkin kotitontut pois. Hyvää reissua! Mulla on töitä isolla teellä koko viikonlopuksi.

  VastaaPoista
 3. Mustakissa: berttahan on toki aina valmiina ja mihin vaan. Veikkaan kuitenkin ettei se tässä reissussa viihtyisi :)

  Outi: jaa, sielläkö se meidän kotitonttu lusmusi! Älä sitten likaa rehki, se ei ole hyväksi

  VastaaPoista
 4. Mikä hitto on Portti? Yritin jo viime vuonna googlata kuin hullu, mutten tullut kuitenkaan hullua hurskaammaksi. Järjen rippeet meinasivat kyllä lähteä kun tajusin jääväni jostain selvästi mahtavasta paitsi!

  VastaaPoista
 5. Liina: portti on pohjoisen neuleretriitti. Eli mennään porukalla viikonlopuksi neulomaan ja kehräämään. Pidetään erilaisia neuletekniikkapajoja, saunotaan ja syödään. Ja nauretaan mahat kipeinä. Tänä vuonna paikka on kajaanissa.

  VastaaPoista
 6. Onnellisa, inspiroivaa ja innostavaa Kajaanin tapahtumaa. Kyllä olisi hassua kun pääset perille ja laukusta pomppa Bertta ♥

  VastaaPoista