sunnuntaina, syyskuuta 01, 2013

Kysymyksiä

Nyt pukkaa mieleen sen verran vuolaana erinäisiä kysymyksiä että meinaa vallan pää täyttyä. Kaksi viikkoa sitten piti laittaa koukut ja puikot naulaan kun iski se jännetupentulehdus. Nyt se on selätetty ja voisi taas käydä puuhiin, mutta puuhapa ei maistu. Miksi? Virkatun takin yläosa on purettu nyt kaksi kertaa millon minkäkin hahmotushäiriön takia. Ja jotenkin siihen uudelleen tarttuminen ja ajattelu on äärimmäisen vaikeaa. Samoin muut keskeneräiset virkkuut olla möllöttävät, pitäisi muistaa että millä koukulla niitä taas tehtiinkään. Inspiraatio on siis mennyt taivaan tuuliin kun sitä piti suitsia! Iso höh!


Lisää kysymyksiä aiheuttaa eilen hankittu Karin Holmbergin ihana kirjontakirja. Olen tätä moneen otteeseen kirjakaupassa pyöritellyt ja nyt se lähti matkaani. Mutta missä on mun kirjontakehys? Miksi minulla ei ole valmiina mustia lapasia kirjottavaksi? Pitääkö nekin muka ensin neuloa?

Muitakin kysymyksiä olisi, koskien esim. kangasvarastoani. Siellä on paljon kirppareilta haalittuja retokankaita, joista olen ajatellut tekeväni mm. tilkkutäkin. No, nythän on niin etten ole ommellut ompelukoneella mitään ainakaan vuoteen ja veikkaan ettei seuravaan vuoteenkaan mitään tapahdu. Tulisiko minulla niitä ikävä, ja kuinka pian, jos kiikuttaisin ne takaisin kirpparille?

Huushollissa olisi muutenkin aika paljon erinäisiä objekteja, joista voisi hankkiutua eroon. Lista on jo päässä, kun vielä toimeentuisi. Toimeentuminen taitaa olla se vaikein rasti.

11 kommenttia:

 1. No kuule ala mun ja himalaisen kukkaprojektiin. Ommellaan syksyn ja talven kaatamiseksi kukkakankaista tyynyä tai jotain. Kyllä niistä sunkin kankaista jotain toimeentuisi? Ja muistan just saman fiiliksen, kun aikoinani hankin tuon kirjan: Miksi mulla ei ole valmiita mustia tai harmaita lapasia kirjottaviksi?:D Ja mojo tulee, mojo menee - nyt mietit muuta ja sitten kohta taas virkkausmojo lähtee. Auttaisiko takkiasiaa yhtään se, että jos takin yläosaan olet suunnitellut pylvästä tahi kiinteää, niin siihen voisi kirjoa kukkaa. Aika hyvä väripohja olisi tuo sinappi. Tulisi jokseenkin leuhka.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. uusi yritys

  Kyllä se intoa tulee takaisin ja vastaukset kysymyksiin löydät. Entäs jos menisit palstalle mönkimään mullassa?? Tai et tekisi yhtään mitään ja nautit vain säästä??? Kyllä se siitä :-)) ja intoa on ykskaks takaisin.

  VastaaPoista
 4. Ota rauhallisesti jännetupin jälkeen, ettei se uusiudu entistä pahempana, sanoo eräs kokemuksen SYVÄLLÄ rintaäänellä...:)

  VastaaPoista
 5. Hiljaa hyvä tulee ja hyvin suunniteltu on puoliksi tehty...kyllä vanha kansa tietää.
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 6. Outi: takin yläosa on itseasissa kiinteää silmukkaa. Olen miettinyt siihen selkäpuolelle jottain koristetta ja tuon kirjan myötähän siihen olisi joku kiva turnipsi vetästä. Pitäsi vaan hankkia jotain liukenevaa kirjontakalvoa tai semmoista että saisi sen kuvion piirrettyä ja sommiteltua.

  Jana: kyllähän se inspis sieltä palaa. Se kato mikä jurppii on se että kun sitä piti suitsia ja yrittää hillitä, niin nyt pitää maanitella palaamaan takaisin. Tekeminen ruokkii tekemistä.

  Sinisukka: virkkaamista ja muuta värkkäämistä hillitsee nyt se että pittää siellä työssäkin käydä. Kummasti vähenee se harrastuksiin käytettävä aika...

  VastaaPoista
 7. Mustakissa: näinhän se kyllä on. Ongelma taitaa olla se suunnitelmaa pukkaa vähän liikaakin :) olisi vielä joku jolla teettää se kaikki

  VastaaPoista
 8. Anonyymi9.38

  Jotenkin lukiessa tuli mieleeni laulu "maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, ne hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa". Niin ja vähän tällaista isompaakin ;)
  t. Eija

  VastaaPoista
 9. Anonyymi19.08

  Mukavata Soilenpäivän iltaa.
  -äiti-

  VastaaPoista
 10. Kamppailen saman kangasongelman kanssa. Toisaalta on käsittämätöntä hautoa vuosikausia jotain kangasta (kukaties joku tarvitsisi sitä juuri nyt!), mutta sitten toisaalta kerrankin eräs 15 vuotta mukanani raahautunut kangaskappale oli juuri se oikea materiaali yhteen muksun mekkoon. Että en tiiä..!

  VastaaPoista