maanantaina, syyskuuta 23, 2013

Ettei olisi niin vaikeaa

Olen saanut muutamia kyselyitä että miten se Kupla-lapasten tiputettu silmukka oikein tehdään. Ohessa tämä manööveri kuvien kera.
Eli kun tullaan siihen symboliin, niin puretaan silmukka neljä kierrosta alaspäin ja poimitaan silmukka vasemmalle puikolle.
Sitten koukataan samalle puikolle puretun silmukan langat, 4 kpl
ja neulotaan ne silmukan kanssa yhteen. 

Nurja puoli näyttää tämmöiseltä.
Toivottavasti kuvasarja selventää asiaa. 

11 kommenttia:

 1. Hittolainen sun kupliasi (anteeksi ilmaus). Täällä on kaiveltu kaapista ja pussukoista kerä jos toinenkin, eikä iske mikään väricombo, ehei. Että voi lapaslangan valinta olla hankalaa. Hirveästi tekisi mieli tuommoisia, mutta ollako tyylikäs harmaa vain jatkaisiko kesän hippimeiningillä - kas, siinäpä pulma. Kyllä se tästä. Onneksi se surkea pontso kesken, jonkä värit eivät iske nekään, mutta loppuun neulotaan, kele.

  VastaaPoista
 2. heh, just meinasin laittaa tuosta tarkennusta oikein olin näköjään ymmärtänyt, taidan vaan vaihtaa pienemmät puikot kun oli liiankin ilmavaa ja reikäistä.

  VastaaPoista
 3. Outi: nämät kuule tulee niin nopsaan, että tee molemmat! Värikomboja: ruskea-pinkki, ruskea-lime, ruskea-vaalea sininen, tumman harmaa-sinappi, violetti-sinappi, punainen-valkoinen, valkoinen-vaalean harmaa, harmaa-neon pinkki tai neon keltainen, violetti-pinkki, petrooli-oranssi.....

  Jessika: puikot vaan pienemmiksi jos reikiä rupee tulemaan!

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos kuvasarjasta, olen pari kertaa lukenut ohjeen ja ei mennyt jakeluun tuo pudotetun silmukan neulominen, mutta tietysti se menee noin, miksen sitä jo heti älynnyt...;)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi20.24

  kiitos kuvasarjasta ,nyt selvis miten tuo kohta tehdään.

  VastaaPoista
 6. Siis pakko oli neuloa kuplat ja ekat tuli valmiiksi parin päivän luennoilla! ihan loistava malli - kiitos ohjeesta:-) seuraavaksi pitää neuloa tuolle jälkikasvulle kanssa omat kuplat... makeeta neulepintaa!

  VastaaPoista
 7. Hih, mä oon oikassu. En pura niitä ollenkaan, tökkään vaan puikon sinne minne se kuuluu ;))siis neljä kerrosta alas päin. Toimii ihan yhtä hyvin ja on nopeempaa.

  VastaaPoista
 8. kiitos ohjeesta, ihanat lapaset!

  VastaaPoista
 9. Thank you :) I was a bit confused about that part.

  VastaaPoista
 10. Kiitos, vihdoinkin selventävä ohje kuplan tekoon.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi13.37

  Kiitos kun joku tallentaa näitä ohjeita :D Tehin jokinaikaa sitten ja nyt uudestaan niin en muka muistanut miten :( liikaa lääketokkurassa vissiin ;) T. Jaana K.

  VastaaPoista