torstaina, elokuuta 15, 2013

Naula arkkuun

Viimeinen niitti tai jotain semmoista. Tähän se kamelin selkä tai tässä tapauksessa ranne taipui. 

Tiedän että näyttää tässä vaiheessa kummalliselta, mutta visio olisi että jotain kivaa pitäisi tulla. Sitten kun taas voi virkata, eli joskus viikon kuluttua kait uskalletaan yrittää. Pitää vaan muistaa aloittaa rauhallisesti. Joillakin se repsahtaa lomalla viinan kanssa, minulla se repesi langan kanssa. 

Kuvio ainakin on kiva ja väri myös. Lankaa tosin pitää muistaa ostaa/tilata lisää. 

10 kommenttia:

 1. Näyttää ihanalta, uteliaana jään seuraamaan mitä siitä tulee. Ja nyt rauhallisesti sen koukun kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuossa on tunti jos toinenkin koukkua heiluteltu. Mobilatia ja elmukelmua olen itse kokeillut oikein surkeana ollessa...

  VastaaPoista
 3. Maija: koukut ja puikot on piilotettu, sijaistoimintoja kehitellään...

  Mari: se vähän hirtti kiinni ja nyt kärvistellään. Tiistaina olin hierojalla ja se vannotti että nyt otetaan rauhallisemmin. Sen verran kävi kipeää se möyhentäminen että parempi kait vaan uskoa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan väristä lankaa!

  VastaaPoista
 5. :D Repesin tuolle langan kanssa repsahtamiselle...mutta nyt nauru pois ja vakavaksi, kyllä on ikävää ku
  kamelilta taittuu selkä.

  VastaaPoista
 6. Anna kätesi toipua kunnolla.

  VastaaPoista
 7. Pirjo-riitta: lanka on dropsin karismaa

  Helena: ne on nämä repsahtamiset tämmöisiä , vierotusoireet ovat aika pahat...

  Sirkkis: siihen pyritään, vaikka hankalaa on

  VastaaPoista
 8. voihan ääk sitä jännetupintulehdusta! :/
  minullakin on se aikoinaan ollut (tuli juurikin siitä, että kudoin ja kudoin vaan kangaspuilla sellaista erikoiskuviojuttua kävyn kera enkä ollenkaan höllännyt, vaikka jo sattui) ja eihän siihen auta muu kuin kunnon lepo. ja pitää oikeasti malttaa leputtaa.

  minulla edelleen, kun virkkaan, tulee oireita käteen, joten virkkaaminen on tosi harvinaista herkkua. malta siis, ettei vaan käy samoin.

  väri tuossa virkkuussasi on mitä mainioin. mitähän siitä syntyy? :)

  VastaaPoista
 9. apua, nyt huomasin, että sanoit, että lanka on karismaa. oletko aiemmin siitä tehnyt?

  minä tein karismasta huivin ja muuten kaikki meni ok siihen asti, kunnes tuli viimeistelyn aika. kastelin huivin ja siinä se sitten meni koko homma plörinäksi. siitä huivista tuli iso ja lötkö. langan kuohkeus katosi. kokeileppa jollekkin mallitilkulle, jos et ollut tietoinen tuosta kastelun vaikutuksesta.

  mulla odottais tuolla karismaa muutama kerä, joista piti tehdä pipoja, mutta en tiiä nyt, että viittinkö, kun nehän on sitte kertakäyttöisiä, kun ei voi pestä. hmm..

  VastaaPoista
 10. emmi: karisma on uusi tuttavuus. olen tehnyt siitä muutaman mallitilkun ja ne käyttäytyivät ihan nätisi kun ne kastelin ja pingotin. Tähän työhän olen kokeillut höyryttämistä ja sekin toimi. Toki nämät molemmat kokemukset on virkatuista juttuista, ja virkatu pintahan on vähän eriasia kuin neulottu. Virkatessa se lörpsähtäminen voi olla ihan hyväkin asia.

  VastaaPoista