lauantaina, elokuuta 24, 2013

Kyllä kiitos

aurinkoisille, kirkkaille, kuulaille ja värikkäille syyspäiville. Ei kiitos sille kaiken nielevälle pimeälle. Vaikka siihen vuodenaikaan tässä pikkuhiljaa matkalla ollaankin. Noh, se on liian pelottava ja ankea ajatus ettei ajatella sitä, ainakaan vielä. Kun se aurinkokin nyt paistaa.

Virkkasin takapihalla ja join teetä. Virkkasin oikein nopsaan ettei käsi kerkiä tulla kipeäksi. Pikkasen olin liian hidas ja viimeinen kierros sattui aikas paljon, muttei sitä keskenkään voinut jättää. Kauluri olisi valmis, kunhan saisi piilotettua muutaman langanpään. Tai jos totta puhutaan, niin on niitä enemmän kuin muutama.

Sillä välin kun minä touhusin koukun kanssa, Bertta istui pensaan alla ja tarkkaili tiiviisti heinikkoa. Tuolta heinikosta Bertta on saanut ainakin kaksi hiirtä kiinni, joten motivaatio paikoillaan hiljaa istumiselle on korkealla. 

7 kommenttia:

 1. Vai vauhti auttaa? Pitääpä muistaa, jos joskus on saamaa vaivaa täälläkin.;) Tsemppiä kädelle ja Bertalle. Kelit ovat tosiaan hienot - toivottavasti jatkuvat pitkään!

  VastaaPoista
 2. outi: näin mää tän asian pohdin. kun oikein nopsaan tekee niin käsi ei kerkiä huomata että pitäisi taas kipeytyä. Sama oikein hyvän ruoan kanssa. oikeaan nopsaan kun lotasee niin maha ei huomaa olevansa täynnä ja voi syödä enemmän.

  Tosi loogista!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi17.36

  Hih, onko tää vähä samanlainen juttu, että jos autossa on vain vähän bensaa niin pitää ajaa loppumatka vähintään satasta että ehtii perille ennenkuin se loppuu ? t. Eija :D

  VastaaPoista
 4. Aivan älyttömän hyvää logiikkaa. Kannatan, tuota syömistä varsinkin. Eräs tuttava oli aikoinaan dieetillä ja söi hulluna jätskiä, kun se on kylmää ja kropalla kuluu energiaa (lue jouleja, kaloreita) lämmitellessä sitä vatsassa. Niin että jätskiäkin voi. Ja paljon, se ei haittaa.

  VastaaPoista
 5. eija: juuripa näin :)

  outi: niinhän se on että jäätelö ei lihota, ei myöskään ruskea ruoka. kuten vaikka näkkileipä ja suklaa...

  VastaaPoista
 6. Tuon kukan väristä lankaa kun jostain sais, neuloisin maailman aurinkoisimman villapaidan :)

  VastaaPoista
 7. Minä olen toista viikkoa kesälomalla ja olin ulkona kahvikupin kanssa ja uskotko, bikineissä. Ihanasti aurinko hellikin tänään. Mukavaa viikonloppua sinulle. Upea tuo virkkauksesi.

  VastaaPoista