lauantaina, heinäkuuta 27, 2013

Kotona jälleen


Käytiin vähän reissussa mm. näissä maisemissa:
Ihmeteltiin näitä

ja kuunneltiin hänen maukaisujaan.
Kotimatkalla käytiin järkyttämässä erästä Onni-kissaa. Bertta leikki Onnin leluilla ja söi Onnin ruoat. Onni itse joutui olemaan arestissa ja vielä kestämään Bertan sähisemiset, reilua vai mitä? Onnin emännältä taasen sain puuttuvat kerät Puroa. Kiitos sinne!

Takaisin kotona on jo keritty pestä mattoja ja nyt jännätään alkaako ukonilma vai ei. Olisihan se ihan mukava jos matot kuivuisivat.

Lisäksi on käyty suitsimassa villiintynyttä palstaa ja purettu muutama lappunen irto Ilo-takista. Pitää vähän kädenteitä saada isommiksi. 
Semmosenkin huomasin että mustaviinimarjat ovat kypsiä, samoin vatut. Tarttis varmaan mennä keräämään. 

4 kommenttia:

 1. Hirveän ahkerana olet ollut, vaikka palasit kotimaisemiin vasta eilen. Ja ole hyvä vaan, meitsi testaa tuliaiset tänään.;) Ja on täällä lapset ihmetelleet teidän Bertan kokoa: Miten voi olla niin pieni kissa?

  VastaaPoista
 2. Outi: jaa-a, ehkä sitä kun tarpeeksi istuu autossa, niin sitten jaksaa riehua. Tosin mattojen kuuraamisesta tuli olkapää niin kipeäksi että nyt ei sitten taideta tehdä mitään.

  Poikia kyllä jaksoi puhuttaa Bertan ja Onnin kohtaaminen. Siitä jäi se kaunis ystävyys kauaksi :)

  VastaaPoista
 3. "Kaunis ystävyys" on kyllä hienosti sanottu. Melkoisia runoilijoita sinulla siellä. Mutta vakavasti puhuttuna kokemus oli sikäli positiivinen, kun me on hieman epäilty, miten Onni suhtautuisi toiseen kissaan. Kun se on tuommoinen mörkö; kauhean vihainen koirillekkin. Mutta kilttihän se oli Bertalle. Ehkä enemmänkin hämmästynyt tai kiinnostunut? Elämässä on siis toivoa.

  VastaaPoista
 4. outi: jos se vaan oli järkyttynyt kun toinen vaan yhtäkkiä tuppasi sisälle ja kävi taloksi?

  VastaaPoista