perjantaina, kesäkuuta 07, 2013

Riehaantuneet


Palstalla käy kuhina. Minä poistan rikkaruohoja minkä ennätän ja ne koittavat uudelleenkasvaa minkä kerkiävät. En ole varma kumpi on voitolla.
Mutta eipä se mitään koska ne "oikeatkin" kasvit kasvavat. Rucola iti kahdessa päivässä ja on nyt niin sievissä riveissä että! Salaatitkin ovat itäneet, ennakkovaroitteluista huolimatta. 
Hernettäkin pukkaa sen verran että poistin suojaharson. Harso oli niitten päällä siksi ettei toissa vuotinen herneitten katoaminen vääriin suihin pääsisi tapahtumaan. Silloin kylvin herneen kolmeen kertaan ja aina ne joku kävi kaivamassa ylös ja syödä mussutti mahansa täyteen. Viime kesänä laitoin itämisvaiheessa harson ja se joka mussutti herneitä mahansa täyteen olin minä.
Härkäpavut ovat jo kukassa, nämä istutin siis taimina. Aikas hauskat kukat?
Tämän illan saalis oli taas pari uutta käännettyä neilötä, kottikärryllinen rikkaruohonjuuria ja palstanaapurilta ylijäämäperunoita. Ei siis hullumpi saalis! Toki sitä sadetta vähän tarttitaisiin. Tai vähän enemmänkin. 

Niin ja hei, huomenna lauantaina on Oulun Knitting in Public -päivä. Sitä vietetään kello 13 - 17 Mannerheimin puistossa. Jos vettä tulee enemmän kuin laki sallii ja asetukset määrää, niin sitten siirrytään Olivia-kahvilaan, joka on siinä puiston kupeessa Kirkkokadulla. Nähdäänpä siellä!

3 kommenttia:

 1. Minen pääse Kippailemaan. Olen kiinni lastenhoidollisissa tehtävissä. Mukavaa julkineulontaa teille muille!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi13.09

  Nopeasti ovat lähteneet kasvuun.
  Mielenkiintoisen näköinen tuo härkäpapu, pitänee sitä kokeilla kasvattaa.
  Tännekin saatiin kaivattua vesisadetta.
  -äiti-

  VastaaPoista
 3. Palstasi näyttää upealta. Ihanaa viikonloppua Sinulle

  VastaaPoista