sunnuntaina, kesäkuuta 09, 2013

Melkein valmista


Palstalla olisi aikalailla hommat valmiina. Koko viljelyala on nyt perattu. Enää pitäisi levitellä hevonkakkaa viimeiseen penkkiin ja istuttaa siihen fenkolit, parsakaalit ja samettiruusut. Sen jälkeen hommana olisi hakea herneille tukikepit ja sittenhän se on koko loppukesä aikaa kitkeä rikkaruohoja, hih. Hain merenrannalta isot tukot viimekesäistä kaislaa katteeksi kesäkurpitsoille. Vielä kun jaksaisi yhden lastin hakea niin hyvä. Taloyhtiön kottikärryistä vaan on vaihteeksi renkaat tyhjinä, joten käsipelillä raahaaminen on vähän turhan raskasta. 
Melkein valmis on myös yksi neulemekko, päättelykierrosta mennään, maali vaan tuntuu olevan niin kaukana kun silmukoita on  miljoona. No, ainakin tuhat. 
Siivotakkin pitäisi, aattelin odottaa jotain sadepäivää. Voi olla että meillä on sotkuista vielä pitkään. 

4 kommenttia:

 1. Aah, siivous. Se antaa odottaa itseään myös täällä. Kerron vieraille, että nyt on muodissa boheemi chic ja kuvittelen, että se menee läpi.

  VastaaPoista
 2. Outi: niin siivoaminen, tuo ikävä piikki lihassa. Boheemi chic voisi hyvinkin olla se taikasana. Tai ehkä vain pelkkä boheemi, chic on aika kaukana kissakarvapalloista ja muista semmoisista...

  VastaaPoista
 3. Tuo kaisla katteena kuulostaa aika mielenkiintoiselta. Itse kokeilen ensimmäistä kertaa kesäkurpitsan kasvatusta enkä osaa aavistaa, minkäänlaiset mahdollisuudet sillä täällä Oulun korkeudella ovat.

  VastaaPoista
 4. Ingi: olen viljellyt kesäkurpitsaa muutaman vuoden ja sen verran hyvin se menestyy että loppukesästä on sitä kurkkuaan myöten täynnä. Kaisla passaa hyvin tämmöisille isommille kasveille. Ja tuolla rannassa sitä on niin paljon kuin vain jaksaa kantaa. Maksaa vain vaivan. Sitten pitää myös kytätä ruohikkoja ja hakea sieltä heinäsilppua salaateille ja muille hentoisimmille.

  VastaaPoista