sunnuntaina, kesäkuuta 16, 2013

Letkajenkkaa


Myönnetään heti alkuunsa että picot ending ei ole mun juttu. Siinä päättelykierroksella luodaan neuloen kolme silmukkaa ja sitten päätellään viisi ja tää sitten toistetaan kierroksen hamaan loppuun saakka. Kun kerran pääteltäviä silmukoita on saanut aikaiseksi jotain 400-500 tienoolta niin tietäähän että tämmöinen edestakashytkyttäminen kestää ikuisuuden ja vartin päälle. 
Nyt siitä vielä tipahti pari silmukkaa puikolta (#%&!) että pitää koittaa saada ne kiinni ja korjattua. Asiaa ei auta yhtään päälle vyörynyt järkyttävä flunssa. Poskiontelot vaan paukkuvat. Menen horisontaalitasoihin. 

7 kommenttia:

 1. I feel you bro! t. pääteelin Cladoniaa yhtä kauan kuin neuloin sitä...

  VastaaPoista
 2. Flunssa? No johan nyt. Minen tajua tuommoisista hienoista nimistä mitään, mutta jos sitä endingiä on tuo kuvassa näkyvä reunus, niin tosi kivalta se näyttää. Että jos se yhtään auttaa, se "lopussa kiitos jne". Jos ei auta, niin sitten knitting by perkele - tyylillä.

  VastaaPoista
 3. Näyttää tutulta.. Onks tämä sweet dreams? :)

  VastaaPoista
 4. No huh, uskon, että alkoi jossain vaiheessa hiukan kiristää hermoa moinen päätteleminen. Mut onneksi edes näyttää hyvältä. ;)

  Pikaista paranemista (ei kannata köhiä kolmea viikkoa äänetönnä niinkuin eräässä taloudessa on tehty).

  VastaaPoista
 5. eilen tein: auts, niinkö kauan tässä kestää! i olla edes puolessa välissä....

  outi: flussapa hyvinkin, kuumetta, räkää, yskää, lihaskipua, nivelkipua...ihan koko konkkaronka koolla. Picot on saman kuin suomeksi nirkkoreuna, eli nyt nypylät tuossa. Puolet on vielä tekemättä. Sen enempää ei eilen jaksanut.

  neulisti: kauniita unia hyvinkin :) se pääkuvio oli jostain syystä aivan tajuttoman vaikea tehdä. Onneksi reunakuvio oli paljon selkeäviivaisempi

  kati: niin, melkein tekisi mieli laskea että kuin monta silmukka tässä itseasiassa päätellään kun tulee nyt nirkotkin. koitan saada taudin pois alta, eihän tämmöistä jaksa.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9.36

  Flunssa on yksi ikävistä seuralaisista.
  Lepäile ja parantele.
  -äiti-

  VastaaPoista
 7. Poskiontelotulehdus taitaa olla jonkinlainen globaali ilmiö. Pauke kuuluu tuosta silmien alta täälläkin.

  Joskus oon tehnyt tuollaisen huivinreunuksen myös ja se vei kyllä ihan kiitettävästi aikaa...

  VastaaPoista