torstaina, kesäkuuta 27, 2013

Eikäkö


Olipa yllätys kun Bowl of Beauty -pioni avasi kukkansa. Eihän se ole sen merkkinen laisinkaan! Nättihän se tämäkin on mutta…onkohan se Sarahkaan sitten Sarah? Se ehkä paljastuu ensi kesänä, jos se silloin innostuisi kukkimaan.
Jos joku kuka tunnistaa mikä tämän pionin nimi on niin olisi kiva tietää. Kukka on kyllä aikas säpäkän värinen.

Puikoilla on lisää pilkkuja. 

6 kommenttia:

 1. kaunis kukka

  katspoas tämän linkin taakse, sieltä ehkä löydät etsimäsi kukan nimi, minä en ole ihan varma
  http://www.pfingstrosen-paradies.de/staudenpfingstrosen-sorten

  voisiko olla se Dr. h. c. Steffen???
  ja täällä löydät tuoksevia 2 sivuja:
  http://www.pflanzenversand-gaissmayer.de/shop.php?mode=show_group&lang=de&group=7C0EE830E1CD4EA8A2E5449FDBED945E&sort=&sid=d872ca60444fe39e9965d875da0b0b0e&s=0&limit=10


  VastaaPoista
 2. Anonyymi20.03

  Pionien kodin sivuilla oleva mme Furtado on ainakin melko samannäköinen. Yllätykset puutarhassa ovat jotenkin niin hauskoja!
  Solveig

  VastaaPoista
 3. Oliko Bowl of Beauty edullinen ulkomainen taimi tai juurakko? Niissä on valitettavan tavallista, että kukinto paljastaa lajikkeen aivan joksikin muuksi. Sarah on niin tavis, että ne yleensä ovat sitä, mitä on luvattukin. Onneksi pionit ovat kauniita, niin ei haittaa ihan mahdottomasti, että lajike olikin joku muu.

  VastaaPoista
 4. Minä mittään pioneista tiiä, mutta onpahan upian värinen!

  VastaaPoista
 5. jana: sielläpä oli listaa kerrakseen, kiitos! Vaikea päättää mikä tämä nyt sitten voisi olla. Felix Crousse voisi olla aika lähellä.

  solveig: pläräsin lisää Pionien kodin sivuja ja Kelway's Brilliant voisi myös olla.Vaikea yhden pienen kuvan perusteella sanoa

  judiuni: ei, se on ostettu Pionien kodista viime vuoden keväänä. Ja kun nyt tuossa katselin viime vuoden kukkakuvia niin musta tuntuu että olen itseasiassa ostanut tämän Sarahina. Eli se mököttävä onkin Bowl of Beauty. Koska viime vuodelta on kukkapenkistä kuva, jossa se kukkii. Nättihän se tämänkin on.

  anpali: se on aika messevän värinen, oikea väripläjäys!

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoisen näköistä neulepintaa.

  VastaaPoista