sunnuntaina, toukokuuta 05, 2013

Radalla jälleen

Tunnelin päässä näkyy valoa, kirkasta sellaista.

Marilla oli viime möötissään mukana nätit kämmekkäät, siitä kivasta Botanical Knits -kirjasta. Eräänä päivänä, hups vaan, ostin samaisen kirjan, ja neuleummetus loppui siihen paikkaan.

Spring Foliage
Malli: Spring Foliage, Alana Dakos, Botanical Knits -kirjasta
Lanka: Drops Alpaca
Puikot: 3 mm
Fiilis: kivat, mutta miksi harmaat?
Niin miksi harmaat? Vihreä tuntui kait liian…kirkkaalta. Tai joku semmoinen se ajatuskulku oli. Ilmeisesti pihkatappi vaivasi. Päätin korjata tilanteen. Katsotaan riittääkö lanka.

11 kommenttia:

 1. Nuo kämmkkäät ovat keväällä tosi ihanat käyttää . Sinulla on vielä kauniit ja minä teen vain tavallisia

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit. Mukavaa alkavaa viikkoa

  VastaaPoista
 3. Sirkkis: voivathan tavallisetkin olla nättejä?

  Enkuli: kiitos, mukavaa viikon alkua myös sinulle

  VastaaPoista
 4. onpas vain kauniit, nuo molemmat. harmaat ovat enemmän arkikäyttöön näköiset ja nuo puikoilla olevat ovat luksusversiot. :) jännä, kun eri väreistä tulee eri visiot.

  VastaaPoista
 5. Ou jee, alempi parempi, vaikka olenkin harmaan ystävä. Milläs se men neuleummetus lähtisi? Tosin olen siivonnut täällä kuin raivo härkä; saattaa se pihkatappi tulla siinäkin hommassa.

  VastaaPoista
 6. emmi: tuossa alpakassa ei nuot kuviot oikein nouse esille. katoavat sinne jonnekin. mutta lämpöiset ovat. Vihreäkirjava on Merisock sukkalankaa.

  outi: luulisi että pihkatappi irtoaa millä tahansa kovalla riehumisella. pitää koittaa kehitellä sinullekin joku laksatiivinen resepti, että pääset puikkojen kanssa riekkumaan. Ja juu, vihreä näyttää paremmalle. olisi pitänyt uskoa heti alkuunsa.

  VastaaPoista
 7. Joo nuo keltaset (onhan ne keltaset?) näyttää kyllä hauskemmilta, vaikka itsekin harmaan ystävä olen. Ja pitäis varmaan tehdä itellekin tällaiset kun huomaan aina pihalla repiväni puutarhahanskoja kädestä kun alan touhuta...

  VastaaPoista
 8. Minä olen hihitellut tuolle "neuleummetus" sanalle. :D On se niin osuva.


  VastaaPoista
 9. tiina: noh kuvassa vähän keltaisempi kun onkaan, enemmänkin semmonen oliivin vihreä. Kuviot nousevat kuitenkin huomattavasti paremmin esille

  ladetsu: neuleummetus hyvinkin. Viikko tolkulla yritetty ähertää jotain aikaiseksi. Nyt sitten taisi ryöpsähtää neuleripulin puolelle...

  VastaaPoista
 10. Ihanat! Ja mikä herkkuväri uusintaotoksessa onkaan!

  VastaaPoista