keskiviikkona, toukokuuta 08, 2013

Pulppuaa

Ei voisi vapaapäivä paljoa parempaan saumaan tulla. Neuleinto on taas löytynyt ja pulppuaa vuolaana. Ne toisen kierroksen kämmekkäät valmistuivat pikavauhtia:
Spring Foliage 2
Malli: Spring Foliage, Alana Dakos, Botanical Knits -kirjasta
Lanka: Merisock
Puikot: 2,5 mm
Fiilis: no nyt!
Merisockilla pelitti nämä kämmekkäät niin hyvin että voe pojat! Kuviot nousevat hyvin esille ja värikään ei pahemmin anteeksi pyytele. Näin  on hyvä.
Hyvä on myös siksi että Titityystä lauantaina perunoiden kuorimisen lomassa tilatut langat tulivat kotia. Kiitos Titityyhyn värikonsultaatiosta! Näistä pistetään heti kohta takkia puikoille kunhan vaan saa päätettyä että millä koolla mennään, vai teenkö jonkun hybridin. Pääasia kuitenkin on se että ummetus on vaihtunut ripuliksi ja tämä ripuli on hyvä asia!

10 kommenttia:

 1. Cascaden väri vaikuttaisi kuvan perusteella just samalta kuin kadottamani kolme vyyhtiä ko. lankaa. Olen ihan varma, että lankaa on ja mistään ei löydy! Kääk. Ja sitten sanon jotain, mitä en olisi ikinä uskonut sanovani kenellekkään: Olen niin onnellinen ripulistasi. Kämmekkäät ovat ihanat, saattaisin haluta myös, jahka kone joskus taas käynnistyy.

  VastaaPoista
 2. outi: värin nimi on Birch ja ne on haettu ihan postista, eivät ole sun hukkaamia. Kyllä ne varmaan jostain löytyy, pidän peukkuja sille. Niin ja jotkut ripulit ovat kivoja. jotkut toiset taas eivät :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2.35

  Tuota, kärsin pari päivää sitten pahanlaatuisesta ummetuksesta. Kirjaimellisesti. Ette voi edes kuvitella - purskahdin nauruun Soilen vertauksesta. Juu ja kello on puoli 3 yöllä. Hulluutta. OP

  VastaaPoista
 4. Anonyymi2.37

  Niin ja hienot kämmekkäät ja superhieno väri tuossa langassa. Raskisko tuommoisesta tehdäkään mitään. OP

  VastaaPoista
 5. Ihanat kämmekkäät ja ihania värejä:)

  VastaaPoista
 6. Juu, toki en uskonut, että täällä olisit käynyt. Kun en itsekkään löydä, niin mites muut sitten.:D Tuli vain taas salamana mieleen tuo lanka-asia, kun postauksesi välähti verkkokalvolle. Mulla oli yhdessä välissä ajatus, että täällä olisi koiperhosia. Eivät olleetkaan, mutta ehdin pelastaa paremmat lankani mitkä mihinkin. Pitäisi varmaan sulattaa arkkupakastin, josko siellä pohjalla... Ja otan muuten käyttöön nuo sun kehittelemäsi ripulitermit. Ennen kaikkea olen ihastunut "neuleummetus"-sanaan. En ole koskaan oikein ymmärtänyt termiä "neuleplääh." Hyvää vapaapäivää! Annahan puikkoje kilistä.

  VastaaPoista
 7. Mukava kuulla tästä hyvänlaatuisesta ripulista! Kämmekkäät ovat oikein ihanat!

  VastaaPoista
 8. Onneksi ummetus on ohitse! Kivoilta näyttää molemmat kämmekkäät. Botanical Knits on ollut ostettavien listalla, josko tästä inspiroituisi..

  VastaaPoista
 9. Hmm.. langan väri ja paksuus johdattavat ajatukseni erään tietyn mallin suuntaan. Varmaan siksi että se mali on minulla mielen päällä. Odotan jännityksellä mitä niistä tulee :-)

  VastaaPoista
 10. Op: on aina parempi kun kulkee ja luistaa. Pätee likipitäen mihin tahansa asiaan.

  niina: kiitos, mulla on nyt joku ihme villitys sinapin ja muuten vaan likaisten keltaisten ja keltavihreitten suuntaan

  outi: noh, oliko pakastimen pohjalla? Puikot ovat kyllä kilisseet, ja lisää neulomista on saatu aikaiseksi kun välillä on purkanut :D

  mci: ne muut ripulilajikkeet ovat vähän tympeämpiä...

  tiinav: se kirja oli kyllä hauska tapaus. ensin sitä kiertelin ja kaartelin ja mietin että alkaisko vai mitä. Sitten vaan ostaa päräytin ja se on ollut menoa sitten. Ja e-kirjana 15 euroa ei ole paha hinta.

  mari: saatat olla oikeilla jäljillä. mallin nimessä on sana oksa...haluatko neljän pisteen vihjeen :D

  VastaaPoista