tiistaina, huhtikuuta 02, 2013

Vapaalla

Vielä yksi lomapäivä. Tänään olenkin toimeentunut pääsiäisen löllöilyn jälkeen sen verran että siivosin (tosin vain vähän), pyyhin pölyjä (pikkuisen) ja kävin ruokakaupassa. Jonkun urhoollisuusmitalinhan tässä voisi itselleen vaikka myöntää. Kunhan ensin nukkuu päiväunet ja syö herättyään pullaa ja kaakaota.

Tyyny kuitenkin on valmis. Taisi niitten koristeheepeleiden kanssa mennä sama aika kun palasten virkkaamisessa. No, pidemmittä puheitta, tässä se olisi:

Minusta siitä tuli aikas kiva.
Lankana on siis Dropsin Parisia ja koukku oli 4 mm. Koko on semmoinen 36 cm kanttiinsa ja paksuutta 4 cm. Keltaisen värin sävy on numero 41 ja se on kiva sinapinkeltainen.

Osia yhteen virkatessa tosin tuli mieleen että jos päällinen pitää joskus pestä niin eihän sitä saa irti ilman että purkaa ja paljon. Joten ollaanpa sitten sotkematta. Joku nappikiinnitys olisi varmaan ollut hyvä juttu, mutta sitä on nyt enää turha pohtia.

16 kommenttia:

 1. Tosi ihana! Taustalla näkyy myös ihania kankaita..!

  VastaaPoista
 2. Voi minustakin siitä tuli ihana, romantista sanoisin.

  VastaaPoista
 3. Ooh! Tosi kaunis malli ja värikin just nappiin. Kerrasssaan ihana!

  VastaaPoista
 4. Siitä tuli tosi ihana tyyny! Ja nuo kankaat taustalla, oi!

  VastaaPoista
 5. Suppis: pitäisköhän tälle tehdä kaveri?

  Sirkkis: kiitos, nyt pitäisi löytää sopiva malli tyynyihin jotka tulisivat kesällä ulos. Pyörylöitä, kukkia vai raitoja?

  Tuija: tämä keltainen on just hyvä ja loistava sävy

  Emmanuelle: kiitos, kivoja kankaita olisi vaikka kuinka ja paljon. Pitäisi vaan saada se inspiraatio ommella. Mistähän semmoisen hankkisi?

  VastaaPoista
 6. Anonyymi14.53

  Kerrassaan kaunis ja ihana! Mutta mitä Bertalle kuuluu? ;-)

  VastaaPoista
 7. Nimetön: bertta voi hyvin. Kyttää pihalla pikkulintuja ja nukkuu päiväunia auringossa.

  VastaaPoista
 8. Söötti on, kyllä! Tuosta ompelusta tuli mileeni, että pitäisi viritellä oikeastaan joku semmoinen Martta-kerho, että vaikka koneet kainaloon ja kylään jonnekkin ja surautettaisiin jotain porukalla, kun ei kerta yksin pysty. Minulla ei ole ollut ompeluintoa oikeastaan kunnolla vuosi kausiin. Mutta palatakseni asiaan: kyllä, tuolle tyynylle voisi tehdä kaverin.

  VastaaPoista
 9. Outi: että oikein semmoset kunnon ompeluseurat? Sehän on aivan mahtava idea! Milloin ja missä?

  VastaaPoista
 10. Anonyymi18.51

  Aivan ihnan värinen istuin tyyny ja tosi kauniit kukat koristeena.
  Raskiikohan siihen istahtaa.
  Tytti

  VastaaPoista
 11. En minä tiedä. Mutta olen hiukan haikeana lueskellut blogeista, että etelän naisilla tuntuu olevan sellaisia askartelu/ompeluseuroja joko jollain teemalla tai ilman. Saattaisi se toimia meilläkin. Voisi sitä ajatusta viritellä, eikö?

  VastaaPoista
 12. Eihän sille raaski istua, niin on suloinen. Ja tottakai, se tarvii kaverin :)

  VastaaPoista
 13. On kyllä niin ihana: kuin kevät!

  VastaaPoista
 14. Hurmaava ja täydellisen värinen ;)

  VastaaPoista
 15. Minä komppaan Outin ideaa, ompeluseura on huippu ajatus! Samaan tapaan kuin kehruumiitit, kaikki tulee ompelukoneen ja/tai kankaiden kanssa ja kaikki huristelee menemään? :D

  VastaaPoista