sunnuntaina, huhtikuuta 14, 2013

Saattaisi harmittaa

Eilen värkesin sitä ristipistoa samalla kun päivitin koneeseen uutta käyttistä. Ristipistot valmistuivat ennen vuoristoleijonan saapumista. Ja siinähän kävi sitten niin että kuvio tuli väärään kohtaan. Saattoi hieman harmittaa. Olin leikannut irtirevittävästä kankaasta liian ison palasen ja muutenkin laskenut väärin tilan, jonka kuvio tarvitsee. Ja koskapa pistot olivat aivan vieriviereen ahdettuja, niin ei sitä oikein purkaakaan viiti.
Tänä aamuna virkkasin uuden kukkaron ja kävin hakemassa paketin Ikea-kuriirilta, kiitos sinne Höyhtyälle! Bertta tuli innokkaana auttamaan avaamisen kanssa.
Ja vähän kokoamisenkin.
Sitten vetäytyi syrjemmälle seuraamaan että mitähän tuostakin muka tulee?
No siitähän tuli tämmönen kässästation minulle!
Olen jo pitkään haikaillut Ikean Råskog rullavaunun perään ja aina ne ovat olleet loppu. Mutta nyt tärppäsi. Tää on niin nätti! Koreissa päivänpolttavimmat aiheet eli virkkausproduktiot. Tosin mietin että tämmönen olisi aika kiva myös keittiössä. Lastaisi siihen vaikka leivontarvikkeet jauhoista muffinssivuokiin. Taikka mausteet taikka vaikka mitä vaan! Siippa pohti että tommoinen kärry olisi hyvä moottoripyörän vekottimille. 
Nyt varmaan kokeillaan uudemman kerran ristipistoja. Toivottavasti nyt osuu oikeaan kohtaan, koska muutenhan tässä saattaisi harmittaa.


12 kommenttia:

 1. Jumantsuka nainen, nyt jos ei olisi kuvia, en uskoisi. Minä olen NIIN metsästänyt tuota samaa kärryä, viimeksi muutama viikko sitten ajeltiin Ruotsin puolelle vain tuon kärryn takia.. arvaa, oliko vain sitä harmaata? Mulla niin sieppaa. Luulin, jo että väunua on vain katalogissa, mutta sulla on nyt sellainen ilmielävänä. Tämä antaa tietysti toivoa. Jos vielä kerran yrittäisi..

  VastaaPoista
 2. Outi: minäkin oli vakuuttunut että tämä kyseinen tuote on vain joku myyttinen juttu, sen verran pitkään sitä on otetettu silmien eteen materialisoituvaksi.

  Sitten viime perjantaina työkaveri puhui olevansa menossa Ikeaan. Aattelin sitten ihan huvikseni katsoa olisko Haaparannan lagerstatus mitä ja meinasin pissiä housuihin kun mittari oli vihreällä ja rutkasti!

  Että kyllä, niitä on ihan oikeasti olemassa!

  VastaaPoista
 3. Mullakin on tuo samainen kärry (ja samassa käytössä)mutta harmaana. Jonkin aikaa oon pohtinu että pitäiskö hommata tuo toinenkin väri, kun on se vaan niin kätevä ja hyvin rullaa rullat. Hmmm ehkäpä pitäis kun se näyttää niin pirun hyvälle noiden värikkäiden lankojen kans ;)

  Bertta on ihan paras! Lemmikeissä on se(kin) ihanaa kun ne tykkää osallistua ihan kaikkeen mitä omistajat tekee. :)

  VastaaPoista
 4. Ihana käsityö asema ja mukana kulkee kun paikkoja vaihdat eri tuoleihin. Kyllä se Berttakin vielä hoksaa ,että olisi kyytipaikka oivallinen

  VastaaPoista
 5. Huh, mitä ihania värejä langoissasi!

  VastaaPoista
 6. Omg, tämä tuote on mennyt miulta ihan ohi! Onneksi meillä on oma ikea täällä Savossa, ei kun ostoksille :D

  VastaaPoista
 7. No jopas kun on mainio kärry. tuo olisi ompelutöihin ihan loistava- voisin rullata työn alla olevan ompeluksen tilpehööreineen syrjään. Mutta jos se on vähän kuin yksisarvinen ts. vaikea löytää, taitaa olla paras unohtaa toistaiseksi.

  Tsemppiä, ristipistot näyttivät todella kauniilta joten ei homma voi kuin parantua tästä eteenpäin!

  VastaaPoista
 8. Emmi: ikean setä sitä kerran mulle selitti, kun viimeinen kärry oli mennyt nokan edestä 5 minuuttia aiemmin, että näitä olisi joku päivä tulossa punaisena ja keltaisena. Kärryt kaikissa väreissä, voi pojat!

  Sirkkis: alakertaan kyllä pitäsi saada omansa. Tää on jotain metallia ja suht painava noin niinkuin portaissa raahaamista ajatellen :)

  Kahvikaneli: näin kivoja värejä ei viiti kaapissa piilotella. Toimivat hyvänä inspiraationa kun ovat tarjolla.

  Emma: no joko kävit :D mää älkäsin nämä aikoinaan Ikean blogista ja siitä asti on kytätty että millon oi milloin haaparannan Ikean laarit olisivat täynnä. Aika kauan meni...

  Mari: tää on semmonen mystinen yksisarvinen , hih! Ennen Ikeaan menoa kannattaa käytä tosiaankin katsomassa se varastotilanne. ruotsin sivuilta ettii sen tuotteen ja sitten siinä sivussa on se lagerstatus, jos on reippaasti vihreäällä niin ei kun renkaat ruopien kohti Ruotsia! Suomen puoleta löytyy samoin.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi8.27

  Josko Bertta ajatteli että uusi härveli on hänen kuljetuskärrynsä, kun jalkakin on niin kipeä...
  -äiti-

  VastaaPoista
 10. Ihana vaunu! Mä olen mielessäni piirtänyt jo mooonta kertaa sohvan käsinojan korkuista kapeaa sivupöytää samantyyppiseen tarkoitukseen, mutta eipä tullut tollainen vaunu mieleeni. Pitääpä tutkia mittoja. :)

  VastaaPoista
 11. Oi vau mikä idea! Ihanat käsityökärryt!

  VastaaPoista
 12. Kässäkärryt! Huippu idea :)

  VastaaPoista