torstaina, maaliskuuta 28, 2013

Pääsiäinen pelastettu

Pari päivää olen jännännyt erään paketin kanssa: saapuuko ennen pääsiäistä vai ei. Odotettu lähetysilmoitusta ja päivitetty ahkerasti postin lähetysten seurantasivua. Tänään saattoi jollain työkaverilla mennä kahvi väärään kurkkuun kun kiljaisin kesken kaiken: jee, se on perillä!

Töitten jälkeen kurvasin postin kautta kotia ja pakettia avaamaan:

Eipä tartte miettiä mitä pääsiäisenä puuhaan, tietäis vain mistä alottaisi.

10 kommenttia:

 1. Rakas Soile, olen vilpittömän iloinen puolestasi. Tosi. Mutta silti tunnen kamalan kateuden piston (tekisi ihan mieli karjaista), sillä sinulla näyttäisi olevan juurikin sitä keltaista, mitä minä raukka olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa viime päivät. Ei helvettiläinen mun virkkauksista tule mitään. Keltainen, jota ostin, on vauvakeltaista auringon valossa. Mä siitä mitään virkkaa, olen purkanut vain. Saattaa olla, että teillä käy pääsisäisenä trulli tai lankarosmo tai jotain.

  VastaaPoista
 2. APUA mistä sää oot näitä tilannu? :D Mulla on ollu kans kattelussa moni sävy... Mistään ei tunnu löytyvän ees suunnilleen niitä kaikkia mitä oon halunnu, en oo sitte raaskinu kolmesta eri nettikaupasta tilata...

  VastaaPoista
 3. Outi: älä karjumaan ala, kurkku vaan tulee kipeäksi. Jos hinku menee liian kauhiaksi, niin tästä kyllä liikenee muutama keltainen ensi hätään. Paina nyt mieleesi: paris sävy 41.

  Tiina: satsi on tilattu tapion kaupasta. Keltainen 41, vaalea turkoosi 2, jäänsininen 29, pinkki 6, vaaleanpunainen 33 ja kirkas oranssi 1. Myös pistaasin vihreä 39 on hyväksi havaittu.

  VastaaPoista
 4. OMG ihania :)

  VastaaPoista
 5. Otetaanpa lusikka kauniisti käteen. Eli kysäisen, kauanko Tapiolla meni, jotta pakettisi oli perillä? Ei tässä muu auta, jos virkkaamaan meinaapi ruveta.

  VastaaPoista
 6. Emmi: iiiiik!

  Outi: viime sunnuntaina tilasin, maanantaina tuli lasku jonka maksoin ja torstaina tuli paketti. Nythän tämä pääsiäinen hidastaa asioita.

  VastaaPoista
 7. Ihana keltsi, mää se vaan alpakkaa tikuttelen Tapion kaupasta ;) Pitää alkaa tota puuvillaa jo pohtimaan, kevään merkki on se!

  VastaaPoista
 8. Ihanaa pääsiäistä ja 'työniloa'♥

  VastaaPoista
 9. Voi mitä värejä. :) Ihania. En ole tilannut hetkeen lankoja. Tuli ikävä sitä tunnetta, kun pääsee kaivelemaan lankapakettia.

  VastaaPoista
 10. Drops Parisit ovat kyllä ihania lankoja!

  VastaaPoista