sunnuntaina, maaliskuuta 24, 2013

On aika

Kyllä vain, se on kevät nyt! Virkkuukoukku käy kierroksilla. Emmin kanssa tilattiin Japanista kässäkirjoja ja neulotun täkin yhdistelemissessiot jäivät siihen paikkaan kun kirjat tulivat kotia. Niin insporoiva virkkauskirja ettei mitään rajaa!
Koukulle pistin ensimmäisenä tuolityynyt. Lanka vaan loppui heti kättelyssä kesken ja taitaa käydä niin että itse itselleni asetettu lankojen ostokielto päättyi just nyt. Tyhmäähän se olisi jättää työ kesken?
Sitten voisi ajatella tämmöisiä pikkuisia kolikkokukkaroita ja oli siellä vaikka mitä muutakin iiihhanaa.
Hyvää palmusunnuntaita, Berttakin on saanut oman virpomisoksan. Harmi ettei mun kameran suljin kerkiä kissan vauhdissa...

 

14 kommenttia:

 1. Oi ettö mitä ihania virkkuuksia ja värejä. Mukavaa Palmusunnuntaita Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Arvelinkin, että sunnuntaina on odotettavissa postaus kirjasta. :) Tuo kannen laukku on aikasta ihana.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi12.30

  Onpa ihanan näköisiä virkkauksia,mistä kautta olet kirjat hankkinut.Tyttik.

  VastaaPoista
 4. Täälläkin kutittelee jo virkkuukoukkua, mutten ole vielä ottanut esiin virkkuulankoja.

  Nuo kukkarot ovat aivan tajuttoman kauniit.

  VastaaPoista
 5. Kukkaroihin ihastuin minäkin... Aivan mielettömän ihania.

  VastaaPoista
 6. Hyvälle näyttää tuo kirja, voivoi. Japanilaiset ovat ihan ihmeporukkaa, saavat kaiken vaikuttamaan uudelta, raikkaalta ja viehättävältä. Ja Bertan kevätkuntokin on erittäin kohdillaan!

  VastaaPoista
 7. enkuli: japanilaiset virkkauskirjat ovat ihan omaa luokkaansa. Kaikki työt, pienimmätkin, niin herkullisesti kuvattuina.

  emmanuelle: se kirjoneulekirja jäi ihan hunningolle kun tämän kirjan avasin. Kannen laukun kuviolla voisi vaikka tehdä niitä ylenkatsomiani tyynyjä?

  tyttik: kirjoja voipi tilata etsystä pomadour24 on kauppiaan nimi. Hää on muistaakseni tällä hetkellä lomalla, mutta postittelee taas kuun alusta alkaen. Kirjat tulevat Japanista asti, mutta ihmeen nospaan.

  judiuni: sen nyt kevättä niin sakeana ilmassa että pitänee kasvattaa toinen käsi pari että kerkiää tämän inspiraation hyödyntämään.

  krisse: toivottavasti löydän jostain noin ihanat kukkaronsuut, niin sitten saisi täydellisei kukkaroita. Kato kun kerkisin jo aloittaa sen kukkaronkin virkkaamisen...

  VastaaPoista
 8. outi: tämä virkkauskirjasarja on aika ässä! Ihan villinä haluaisin virkata liinan ja lampunvarjostimenkin tästä kirjasta.

  Bertalla on kevätsysteemit kohillaan. Kun pojat menivät pihalle se huuti oven edessä ja pörräsi ikkunasta toiseen sen verran raivokkaasti että piti viedä se pihalle touhuamaan.

  VastaaPoista
 9. Oi, nuo kolikkokukkarot ovat syötävän ihanat!!!

  VastaaPoista
 10. Näyttääpä ihanalta kirjalta, tahtoo kans :) Kevät on, ehdottomasti, olkoon lunta miten paljon hyvänsä, mutta se on nyt päätetty :)

  VastaaPoista
 11. Kahvikaneli: aloin aamulla virkata tommoista kukkaroa. Tulee kyllä aika paljon isompi kuin pelkkä kolikkokukjaro. Mutta mitäpä tuosta

  Maija: päivänän on jo pidempi kuin yö ja viikon kuluttua siirrytään kesäaikaan, että vahvat on merkit!

  VastaaPoista
 12. Siis ei ole totta miten söpöä! Virkkaushuurut tuntuvat tänne saakka. Tarvitsen itse jotain inspistä, taidan etsiä vihreän pitsilangan jostain esiin.

  VastaaPoista
 13. Oi että. Tuo kirjan kannen kassikin on jo ihan yybersuloinen. :)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi10.49

  Näin jo unta että olit virkannut noita tuolinpäällisiä. Olit hankkinut niihin superlonlevytkin.
  Onkohan niissä muuten superlonlevyt sisällä...
  -äiti-

  VastaaPoista