lauantaina, maaliskuuta 23, 2013

Kausi avattu

Koskapa sää osui loistavasti kohilleen, kaivoin grillin esille ja heitin sinne tirisemään makkaraa, pekonia ja leipiä. Pojilta meinasi herne syöksyä radaltaan kun sanoin että myös syödään ulkona. Ja maistuihan se hyvältä!
Sen verran vilpoistahan se tosin vielä on että ruoan jälkeen piti keittää iso kupillinen teetä ja mennä takan kylkeen lämmittelemään. Samalla napata kuva sukista, jotka valmistuivat tuossa joku päivä. Lankana Regian Kaffe Fassett raitoja. Tämmöset perussukat, näissä mitään sen ihmeellisempää.
Berttakin töhötti mukana ulkona ja kaiken touhuamisen jälkeen silmät luppasivat päiväunille. Itse kullakin.

7 kommenttia:

 1. Täällä on ollut niin kylmää, ettei ole ollut kanttia vielä mennä ulos syömään. Ihan rupesi tekemään grillimakkaraa mieli.

  Herkulliset sukat olet tehnyt. Ihanasti käy nuo värit yhteen.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle.

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniit värit sukissa! Onpa nätti myös tuo täkki sukkien ja kisun alla :)

  VastaaPoista
 3. Olipa taas hauska puhella puhelimessa! :D
  Oliko se sinun poikanen joka koko ajan pyysi "makkaraa" meillä Toivolassa? ;)

  VastaaPoista
 4. Oih, ihan huokailuttaa nähdä toisten blogeissa valmiita neuleita. Minä olen junnannut villatakin helmaa tylsyyteen asti ja se taitaa olla kohta kutakuinkin valmis. Mutta hihat sitten. Miten minusta on tullut näin hidas neuloja ja vätys? Mutta hei, grillihommissa on mekin oltu eli jokin sentään toimii.;)

  VastaaPoista
 5. Enkuli: grillimakkara maistuu parhaalta pakkasella. Kesällä se on liian rasvaista. Fassettin setä on suunnitellut hyvä värit lankaan

  Virkattu lintu: värit on kyllä kivat ja raidatkin sopivan rytmikkäät. Peitto on vaihdettu oravannahkoina Outilta. Piti ihan käytännön syistä leivttää se sohvalle. Tuo kuvassa suht harmittoman näköinen karvakasa saa välillä vallan pitelemättömiä hulivilikohtauksia. Siinä tiimellyksessä nahkasohva ei meinaa pärjätä.

  Siinak: :) se pellavapää on veljenpoika. Hänen siskolleen puuhataan mekkoa

  Outi: helpottaako sua yhtään jos sanon että nämä sukat on aloitettu joskus tammikuun puolella? Ja kaikki muut työnalla olevat projektit ovat semmosia että valmistuvat joskus hamassa tulevaisuudessa. Tosin äsken sai aivan ihanan virkkausirjan, jotensaattaa olla että keskeneräiset saavat vieläkin odottaa

  VastaaPoista
 6. Teillä oli sellainen karaisemis ruokailu. Jännä kokemus varmaan, onneksi pääsi sisälle lämmittelemään.Kauniit sukat

  VastaaPoista
 7. Ihanan väriset sukat! :)

  VastaaPoista