perjantaina, maaliskuuta 15, 2013

Kait sitä kevääksi voisi sanoa?

Auringonpaiste on vaikuttanut sen verran että olen hankkinut palstalle vihannesten siemeniä ja virkannut kuin heikkomielinen.
Tämä kukkaliaani meni piristämään Nurkan ikkunoita.
Erinäisiä neuleinnostumisiakin on havaittavissa. Yksi niistä tosin tarkoittaisi kolmen 400 metrin vyyhdin kerimistä. Jotenkin se ajatus ei oikein kiehdo.

7 kommenttia:

 1. Löysitkö sinä sitä Parisia jostain? Minä sorruin ostamaan puuvillaa 50% - akryyliä 50% -tyyppistä paksua lankaa paremman puutteessa.

  VastaaPoista
 2. Outi: nämät ovat mandarin petitiä. Kävin hakemassa niitä kassillisen. Parisia tilasin taannoin tapion kaupasta. Se sinapinkeltainen on aivan törkeän hyvän värinen

  VastaaPoista
 3. Noi kukat on niin somia. Ihan kamalasti kiusaisi tehdä kukkaköynnös pääsiäiseksi. Mutkun ois oita projekteja muutama sata muutenkin kesken.. ;)

  VastaaPoista
 4. Tapion kauppaa mietin minäkin, kun olen tuijotellut sitä Parisin sävykarttaa aika tavalla. Mutta onko ne sävyt kuvissa ok? Että uskaltaako sitä ihminen sillä tavalla tilata? Se sinappi on tosiaan huippu ja sitten siellä on kaksi hillitöntä sinivihreää..

  VastaaPoista
 5. Piristäviä kukkia ja aurinkoa sinulle

  VastaaPoista
 6. kati: pikku kukkien virkkaamiseen menee vain pikkuisen aikaa...

  outi: katso niitä värmalleja Dropisn sivuilta, ne ovat paljon paremmat kuvat. kivoja kevätvärejä ovat esim. 2 vaalean sininen (vai onko se sitten turkoosi), 6 pinkki ja 39 lime.

  sirkkis: kuin myös sinulle, auringonpaiste tekee meille kaikille hyvää pitkän talven jälkeen

  VastaaPoista
 7. Oi että on keväisiä kukkia. Mukavaa viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista