sunnuntaina, maaliskuuta 03, 2013

Akuutti tarve

Iski vallan kauhia tarve virkata. Tarvetta kiihdytti kaupasta mukaan ostettu Mollie Makes -lehti, jossa oli Emma Lambin ohje virkattuun kukkahörsökkeeseen. Oli siinä lehdessä paljon muutakin kivaa. Jos löytäisin jostain kätköistä pikaliimatuubin tekisin myös tarvikepakettina lehden mukana tuleen kolikkokukkaron.

Purkista puuvillalangan loppunöttösiä ja koukku heilumaan. Tänä aamuna virkkasin kukat nauhaan ja valmista tuli! Kukkaviiri meni keittiönikkunaan keikkumaan.
Voisi kylllä tehdä vaikka toisenkin. Harmi vaan ettei ohutta puuvilllaa ole tässä taloudessa enää yhtään. Tarttis varmaan tehdä vähän hankintoja, paras virkkaussesonki kun on juuri alkamassa!

11 kommenttia:

 1. Norppanen12.16

  Aivan ihanat keväiset värit!
  Tulee ihan ikävä mullan alla odottelevia tulppaaneja ja narsisseja.
  Kevät odotellessa..

  VastaaPoista
 2. Norppanen: kevättä tässä jo tarvittaisiin, onneksi aurinko paistaa ja ihan jopa pikkasen lämmittääkin. Takapihalla on metri lunta, odottavan aika on piiitkä

  VastaaPoista
 3. Ihanan keväinen!

  VastaaPoista
 4. Haa! Samaa ohjetta pyörittelin eilen käsissäni ja arvoin, että alanko vaiko enkö. En alkanut. Tuo sun nauhasi on sata kertaa parempi kuin Emman; värit houkuttelevat enemmän ja sehän tarkoittaa, että menee uudelleen harkintaan. MollieMakesissa on aivan ihanat aina ne kaupantekijäispikkulahjat (mikä ihme niiden nimi voisi olla? kytkykauppa?). Ja kyllä se kevät tulee. Mulla on parveke sula ja mies aloitti jo viikko sitten grillikauden. Jei. Puuvillaongelma täälläkin; minä tarvitsisin paksua.

  VastaaPoista
 5. Anu: se taitaa olla kevättä ilmassa, berttakin on kovasti sitä mieltä

  Outi: eikö ne ole perinteisesti kylkiäisiä? Osta ruohonleikkuri ja kylkiäiseksi pronssinen tuuliviiri! Eikä siinä vielä kaikki...oisin omaan kukkaviritelmääni kaivanut vähän muitakin värejä mutta nuot olivat ainoat mitä löytyivät. Huomasin että jos semmosen ikkunan eteen laittaa niin kannattaa ottaa suht voimakkaita värejä, että näkyvät.

  Ja tiijäkkö mitä, dropsin paris langassa on just oikea sinapinkeltainen, väri nro 41, voi peijakas miten hyvä!

  VastaaPoista
 6. Minäkin olen ihaillut samaa ohjetta. Meinasin virkkailla Cataniasta, kun siinä on eniten värivaihtoehtoja. Kevään kunniaksi voi sitten verhoihin ripustaa kukkanauhan. :)

  VastaaPoista
 7. Vautsi miten ihana idea ja langanlopuille käyttöä.

  VastaaPoista
 8. Ihania kukkasia!

  VastaaPoista
 9. Tästä postauksesta tuli niin ihanan keväinen fiilis!

  VastaaPoista
 10. Ihanan keväinen! Täytyypä ehkä itsekin kokeilla tuollaisen tekoa =)

  VastaaPoista
 11. Hiphei,sinut on haastettu.
  Haasteen löydät täältä http://ihanhelmee.blogspot.fi/

  VastaaPoista