perjantaina, tammikuuta 18, 2013

Vinkkiä viikonlopuksi

Kun töitten jälkeen olin lähdössä kotia, huomasin ettei olekaan pimeää. Taivaalla näkyi vielä auringon kajo ja sininen hetki oli menossa. Tästä ilahtuneena päätin laittaa pientä linkkivinkkiä kehiin.

Ekana Ivko Knits. Toki ovat valmisvaatteita jne. mutta aikasmoista väri- ja kuvioenergiaa! Tuommosia sitten seuraavaksi puikoille?

Toinen linkkivinkki on blogi nimeltä clothogancho. Löysin nämät aivan järisyttävän upeat virkkausjutut Pinterestin kautta ja jäin tujottamaan suu auki useammaksi hetkeksi. Aivan käsittämättömän valtavan hienoja! Ja jos oikein käsitin niin hän itse värjää langat ja sitten tikuttelee 2,5 millin (!) koukulla. Että eiköhän sitä täksikin kevääksi joku virkkauskuume saada aikaiseksi.

Koska kuvaton postaus on tylsä ja silläkin uhalla että kissakuvat tursuaa jo verkkokalvoilta, niin tämän kuvan myötä makoisaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Noi linkkivinkit. Siis oi, oijoijoi, oi voi ja oivoijoijoijoi. Siis aika sanaton moisten ihanuuksien edessä. Kiitän vinkistä.

  VastaaPoista
 2. Kati: tuo virkkaus blogi kolahti kyllä aika kovaa. Olen kovasti miettinyt mikä olisi ohutta ja eloisaa lankaa. Mutta se kakspuolonen on kyllä liian hc:ta minulle

  VastaaPoista
 3. Hienoja ovat, mutta ei taida näillä taidoilla ihan yksi tai edes kaksi viikonloppua riittää moisiin saavutuksiin - ehkä puhutaan vuosista...
  Mukavaa viikonloppua. Ja aivan ihana kuva ..

  VastaaPoista
 4. Herrajjumala mitä vaatteita ekan linkin takana! Mitä värejä! Ja tuon virkkaajan työt, huh huh, voi kun itselläkin olisi mielikuvitusta ja uskallusta ja energiaa noin paljon. Kiitos näistä! ♥

  VastaaPoista
 5. No johan on... nuo on kyllä nopeampaa ostaa valmiina.... bertan nenä on ihana...

  VastaaPoista
 6. Löysin kauttasi nuo linkit Pinterestissä ja kieltämättä uoa virkkausblogia on tutkittu täälläkin kunnioiuksen vallassa. Olen aika ihastunut lankojen sävymaailmaan. Ja Berttaan myös; eiköhän myö kissaihmiset ainakin kestetä sieviä kissakuvia enemmänkin. Niin, se on kevät!

  VastaaPoista
 7. Mustakissa: noita nyt kukaan tee yhdessä viikonlopussa :) tuo virkkuusblogi kyllä pisti miettimään erinäisiä asioita

  Stina: aikamoisia eikös? Ihana löytää tämmöisä silmäniloja

  Mokkakissa: se saattaisi olla se fiksumpi vaihtoehto, mutten silti voi olla ajattelematta millaista tommosia olisi värkätä ihan itte

  Outi: se täti kait värjää niitä kasveilla, ranskantaitoni ovat vähän onnettomat, mutta aikamoiset valikoimat siltä niitä värejä löytyi. Mä tykkäsin kovasti siitä täkistä jossa oli niitä kohollaan olevia pallukoita. Semmsta voisi kokeilla esim. Tyynyyn. Peitto voisi olla liian iso pala purtavaksi. Ja kevättä kohti, kevättä kohti, aurinkokin paistaa!

  VastaaPoista
 8. Ihana ilme kuvassa.

  Minäkin olen muuten tehnyt haasteen blogiini. Käy kurkkaamassa.
  mukaan pääsee millä työllä vain

  VastaaPoista
 9. Olen salaisesti rakastunut virkkaukseen mutta oikeat inspiraatiokuvat ovat puuttuneet. Nyt sitten niitä löytyi. Yleensä virkkaukseen (mitä nyt netistä kuvia löytyy) on käytetty puuvillaisia pastelli- tai peruskirkkaita sateenkaaren värejä (kaikki samassa työssä) enkä voisi kuvitellakaan tekeväni esim. päiväpeittoa sellaisesta.

  VastaaPoista
 10. Kiitos vinkeistä! Kivoja värejä vaikka en kukkasista niin perustakaan.

  VastaaPoista