sunnuntaina, joulukuuta 30, 2012

Värikkäästi vuotta vaihtaen

Aivan valtava neulemojo! Voisipa kasvattaa toisen käsiparin. Asian ainoa negatiivinen puoli on se että pitkäjänteisyys on kadonnut johonkin. Kaikki mitä aloittaa pitäisi olla heti nyt äkkiä valmista. Vähän huono yhdistelmä. Mutta sillä mennään. Sukkaa, pipoa, lapasta, säärystintä...toisaalta kirjoneulekin kutittelisi käsiä. Näitä vaihtoehtoja kyllä piisaa. Askarrellakin voisi. Että niin pahassa jamassa ollaan.

Lapaset on Järnborn Garnin Raggia. Tein raidottaen kerän päältä ja sisältä, niin ei tullut länttiä. Aikas kivat.
Sukkaa jämistä ja nämät värit oikein soivat. Tosin en tiedä riittävyydestä toiseen pariin, jos loppuvat kesken niin sävelletään sitten.

Toki on sitten se turvallinen harmaa osastokin. Näitä kaikkia kun täällä vuorotellen tikutellaan niin mikäs siinä.

Pakkanen on lauhtunut sen verran että Berttakin tahtoo pihalle. Seikkailee takapihan terassilla ja ravistelee tassujaan lumesta. Terassin ympärillä on sen verran paljon lunta ettei se mene pidemmälle. Sisälle tultuaan vetelee katon kautta ympäri villissään.

ps. laitoin sanavahvistuksen päälle, alkoi tulla spämmiä sen verran ettei jaksa sitä huttua

15 kommenttia:

 1. Kuulostaa hyvälle tuo mojo! Mulla kiristää vanne päätä jo tulevien töiden takia; pitäisi ihan oikeasti miettiä joku systeemi, miten elämässä jäisi enemmän aikaa ns. mukavammillekkin jutuille. Ja sanavahvistuksesta: en ymmärrä, miten olet kestänyt näinkin kauan.:) Makeat lapaset!

  VastaaPoista
 2. Outi: ei huolita huomisen hommista nyt, ne tulevat huolimattakin. Mä äkkäsin semmosen rowanin kirjan joka aitaa olla ihan pakko saada. Toivottavasti menita on huomenna auki

  VastaaPoista
 3. Mukavaa alkavaa neulevuotta 2013! Näytää jo olevan hyvä vauhti otettu vuoden vaihteeseen:)

  VastaaPoista
 4. Mustakissa: hyvää alkavaa vuotta sinullekin, täällä otetaan jo pohjia :)

  VastaaPoista
 5. Jos se on se kirja, josta olit pinnannut joku tovi sitten kirjoneuletakin, niin multa joutaa lainaksi.;) Toisaalta niitä oli Menitassa silloin kun osin aika tavalla, eli uskoisin, että mahiksia on.

  VastaaPoista
 6. Hurmaavan värinen on vuoden vaihde ja iloseksi sai mielen.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi15.20

  Tilanne näyttyää vakavalta , mutta vakaalta - sinä siit varmaan selviät :D

  VastaaPoista
 8. outi: juuripa se kirja, rowanin 52. Latasin sen kuvaosioin eilen ipadille ja ipad alkaa nyt olla aika tahmanen kuolasta. ainakin niitä perjantaina oli kun siellä kävin. onkohan se kauppa huomenna auki? nyt ei oikein kykene odottamaan jonnekin ensi vuoden puolelle

  sirkkis: ulkona onkin niin harmaata että pittää olla jottain väriä edes

  d-malli: tämä on äärimmäisen vakava ja kriittinen hetki. ihan pittää hengitystä pidellä :D

  VastaaPoista
 9. Saat täältä vaikka heti. Hae pois vain, kunhan muistat joskus antaa takaisin. Mulla on kaksi isoa neuletta kesken, enkä meinaa niitäkään ehtiä.

  VastaaPoista
 10. Niin ja tuli kuule mieleeni, että uudessa SK:ssa taisi olla ainaskin sen ko. neuletakin ohje Rowan 52:sta ja oli jotain muutakin. Että Ärräkin saattaa auttaa.:D

  VastaaPoista
 11. outi: kyllä mä taidan haluta oman kappaleeni ja eihän se pelkkä lehti riitä, lankaakin tarvitaan. siinä oli muuten aika villi se kaffe fasettin jubilee tms. peitto. Semmosta puuhaamaan niin eiköhän se kirjoneuleinnostus saa täyttymyksensä?

  VastaaPoista
 12. Anonyymi22.18

  Onnellista Uutta Vuotta 2013 !
  -äiti-

  VastaaPoista
 13. Olipas hyvä idea tuo kerän päältä ja sisältä raidoittaminen, itehän tekasin just ihanat länttisukat. Mutta vois joskus pärjätä vähemmänkin pienillä länteillä. Veditkö siis kerroksen aina kerän sisältä ja kerroksen ulkoa vai mitenkäs?

  VastaaPoista
 14. Liljetys: juuripa niin, kerästä päältä lanka ja sisältä lanka ja sitten raitaa vuorotellan. Voi tehdä vaikka yhden raidan tai kaksi tai kolme, ihan miten ite tykkää. Välillä sitten ylää pitää vähän selvitellä kerää.

  VastaaPoista
 15. Kiitosta :) Tämä kokeiluun seuraavan liukuvärjätyn ystävän kanssa.

  VastaaPoista