keskiviikkona, joulukuuta 26, 2012

Tapanina

Joulu on kyllä ihana juttu olemassa! Meidän jouluun on kuulunut pulkkamäkeä, suklaan syöntiä, lekottelua ja lukemista. Star Wars elokuvia, suklaan syöntiä, päiväunia ja kiihkeää joulupukin odotusta. Ja voi sitä riemua kun se pukki sitten saapui! Kiitos kaikille lahjoista. Samoin täällä blogissa hyvää joulua toivottaneille: hyvää tapanin päivää teille :)

Nyt on tultu takaisin kotia ja täällä meno taitaa jatkua suht samoilla teemoilla lisättynä rajuilla Suomi-Ruotsi-otteluilla yläkerrassa.
Neulepeittokin edistyi automatkoilla muutaman lappusen verran, nyt on kasassa 12. Kolmastoistakin on hyvällä mallilla.
Sain myös vision säärystimistä ja pistin ne puikoille samalla kun katsoimme Luke Skywalkerin edistymistä Yodan opeissa. Lankana itse kehrättyä shettistä. Vähän tuo silmukkamäärä tuottaa epävarmuutta, että onko liikaa vai mitä. Pitää varmaan ottaa pari palaa lisää konvehteja ja antaa vain mennä.

5 kommenttia:

 1. Ihanaa Tapania ja kivoja neuleita jo aluillaan.

  VastaaPoista
 2. Vanhat tähtien sodat ovat huippuja. Ja erityisesti Han Solo! Sulla tulee kivannäköise säärystimet. Minulla on tulollaan melkoinen huumoripipo. Miksi ihmeessä en osaa tehdä asiallisia myssyjä?

  VastaaPoista
 3. sirkkis: aluillaan ja joskus myöhemmin toivottavasti lopuillaan :)

  outi: just ne ovat parhaat, olen niitä uusia nähnyt sen ekan, pimeän uhkako se nyt oli, ihan tuubaa.

  huumoripipo taitaa kummuta siitä sukkapäisestä sedästä. olikohan se muuten menossa pankkia ryöstämään? eikös semmoiset aina vedä sukan päähän? vai oliko ne sukkahousut?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi10.40

  Toi peiton alku näyttää hienolta! Voih kun saisin noi kaksi keskeneräistä villatakkiani tehtyä niin sitten minäkin...Ei ennen sitä.OP

  VastaaPoista
 5. Ihanaa tunnelmaa. Ihanaa loppuvuotta Sinulle.

  VastaaPoista