perjantaina, joulukuuta 07, 2012

Projektilta näyttää

Tässä taloudessa on aiemminkin lähdetty tulta päin periaatteella että testataanpa vähän. Taas kerran törmäsin Pinterestissä kivaan nelekuvaan, joka jäi kaivelemaan. Että jos vaikka vähän testasi. Muutoinhan neulerintamalla on ollut niin rutikuiva kausi meneillä ettei moista ole nähty aikoihin. Mikään ei nappaa, hotsita taikka kiinnosta saati innosta.

Ensimmäisen palan jälkeen huomasin kiinnostuksen virinneen.

Toinen sitä lisäsi ja
sittenhän saattoi vain antaa mennä. Saas nähdä mitä tässä vielä tapahtuu.
Kissakuulumisista sen verran että Bertalla on ensimmäinen kiima. Sillä on semmoinen rakastan kaikkia ja kaikkea fiilis, se puskee ja kerjää paijaamista. Kieriskelee lattialla sen verran eksoottisissa asennoissa että kissojen Playboy saattaisi olla hyvinkin kiinnostunut. Ja kaiken tämän päälle kujerretaan. Parvekkeellekin pitää aina välillä päästä muttei siellä tarkene kovin montaa minuuttia mahdollisia sulhoja katsastaa.

6 kommenttia:

 1. Ai että ne näyttääkin herkullisilta.

  VastaaPoista
 2. Kyllä se näyttää edelleen hienolta. Tykkään kovasti. Bertalle tsemppiä. Eikös ne kissat yleensä keväällä? Itsellä kun on ollut pari viimeistä vuosikymmentä vain leikattuja kolleja, niin hieman ovat tiedot päässeet ruostumaan.

  VastaaPoista
 3. Taina: jännä ettäyhteen ruutuun tulee aina se yksi erilainen sakara

  Outi: bertan äiti sai viikko sitten toisen pentueen tälle vuodelle. Keväällä kait ne yleensä mutta näköjään muulloinkin. Bertta on niin hellyyden kipeä ettei määrää eikä rajaa taitaa olla vähän itekin pää pyörällä tapahtumista

  VastaaPoista
 4. Aika tyylikkään näköinen huopa/peite. Liitetäänkö nuo ruudut toisiinsa jälkeen päin vai poimitaanko silmukat edellisestä ruudusta?

  VastaaPoista
 5. Suvil: jokaisen ristin sakara tehdään omana palasenaan ja sitten noukitaan silmukoita edellisistä. Valmiit ruudut pitää saumata, ajattelin kokeilla virkkaamalla.

  VastaaPoista
 6. Dominoneliöt ovat tosi koukuttavia! Aloitin kerran peittoa, ja se eteni nopeasti, kun aina halusi nähdä, miltä peitto näyttää seuraavan tilkun kanssa. Peittosi väritys on kaunis!

  VastaaPoista