tiistaina, marraskuuta 27, 2012

Väriä pimeään

Vähän on ollut neulomusrintamalla kuivaa. Vain lasten sukkia ja lapasia. Muutakaan en ole oikein keksinyt ja niitä nyt tarvitaan aina. Tykästyin kovasti siihen miltä hahtuvat näytti tiiviinä neuleena ja tein sitten lapaset.
Myös keltainen on hahtuvaa, jolle annoin rukilla kierteen. Tuli sen verran kivan näköiset että voisin tehdä itsellenikin.

Kehruuspuolella taasen on ihan eri meininki. Postipoika oli tuonut saapumisilmoituksen, ja piti sitten lähteä postiin kesken ruoanlaiton. Ja aikas ihanuuksia sieltä löytyikin:

Polwarthin ja silkin sekoitetta Yummy Yarns UK:lta. Aikas ihanaa mutta niin vaikeaa kuvattava värien puolesta. Värit ovat jalokivimäiset: sininen on oikeasti tummaa petroolia, keltaiset kuin meripihkaa. Aivan mahtavat. Ja tärkein kysymys: mimmoista näistä siten kehrätään? Ohuehko yksisäikeinen Noro-tyyliin voisi olla aika makea. (Kamerassa ei riitä potku, mutta ei välitetä epätarkoista kuvista vaan nautitaan väreistä!)

10 kommenttia:

 1. No hyvänen aika mitkä värit! Joku Noro- tyyppinen voisi todella olla kova juttu tuosta...

  VastaaPoista
 2. Eipä tuosta enää värit paljon parane!

  VastaaPoista
 3. Jätä tuollaiseksi ja ripusta seinälle tai tee kranssi ja valot ympärille. Lankana noi värit häviää.... Terveisin ystävällinen ja avulias sielu.

  VastaaPoista
 4. Mari: värit ovat aivan upeat eivätkä nämä tuhnuiset kuvat tee niille mitään oikeutta

  Lammas: kyllä ne kummasti tuovat vipinää marraskuiseen harmaiteen

  Mokkakissa: jaa että taidetta koteihin, no mikä ettei. Tai sitten letitän ne hiusteni lomaan kun huomenaamulla menen asiakaspalaveriin?

  VastaaPoista
 5. Mä kannatan tuota mainitsemaasi hiuslaitetta asiakaspalaveriin ja vasta sen jälkeen teet sitä Noroa. On tosiaan potkua tuossa!

  VastaaPoista
 6. Outi: mäkin uskon että semmonen tukkalaite voisi hyvinkin piristää. Vime viikolla olin kuulemassa lisa souniota. Hää sanoi että harva ihminen jää muille mieleen että pitäsi keksiä se joku oma juttu josta jää mieliin. Jos villalettitukalla ei mieleen jää, niin milläs sitten!

  VastaaPoista
 7. Iiks, mitä värejä! Kehruutulosta odotellessa.. :)

  VastaaPoista
 8. Ihanat lapaset ja nuo värit noissa uusissa on upeita oikein iloiseksi moisesta tulee.

  VastaaPoista
 9. Aina superihanat lapaset!

  VastaaPoista
 10. Ihanat lapaset! Kyllä saajan kelpaa. :)

  VastaaPoista