sunnuntaina, marraskuuta 18, 2012

Työn jälki

Aamulla katselin työpöytääni ja tuumasin että onpa se taas kunnossa. Eihän se toki sekaisin ole, siinä vain näkyy työn jälki.
No, mikäs tämä megalomaaninen projekti sitten on ollut? Tämmönen huovasta tehty kissakoriste joulukuuseen. Yksi kappale.
Se tympeä ääni on taas palannut takaraivoon huutamaan erinäisiä asioita, joita sen mielestä pitäisi hoitaa. Luulin että se olisi rauhoittunut sillä että eilen hoidin pari joululahjaa, leivoin muffinsseja, maalasin seiniä, neuloin lapsen sukat loppuun, autoin lapsen askartelussa ja Aku Ankatkin lajittelin kansioihin. Mutta ei se anna periksi. Tympeä kaveri, menisi pois. 

5 kommenttia:

 1. Onpas kohtuuton tyyppi! Meinaan, että eilisesi on ollut minun näkökulmastani hengästyttävän touhuisa päivä. Sano sille räpätille, että nyt riittää! :-)

  VastaaPoista
 2. Mä menen sitä ääntä pakoon tähän läppärin eteen. Vanha kone surisee sen verran isosti, että sitä ääntä ei aina kuulu.:D Mutta joo, lapsetkin jo kyselevät, että milloin meillä tehdään hiukan joulua. Oisko se sitten tänään? Meidän perheen jouluavaiset? Kun Kärkkäinenkin kerta ilotulittaa tuossa anaapurissa. Tuo kissakoriste on aivan ihana, mutta epäilen, ettei tuollainen hienomotoriikka nyt suju.

  VastaaPoista
 3. kottby: tuumasin ihan samaa, räpätille pitää varmaan laittaa kuonokoppa tai jottain. jotensakkin puuduttava seuralainen.

  outi: eihän siihen ensimmäisen adventtiin enää niin kauaa ole. taidan silloin laittaa kuusen pystyyn ja testata kuinka bertan kestävä se on.

  VastaaPoista
 4. No jopas. Kohtuuttomalta kuulostaa minustakin, tolla aikaansaamisen määrällä. Täällä on sen serkku tai kaima, mutta se on aika tehoton ollut viime aikoina, nalkuttaminen ei ole tuottanut runsaasti tulosta. Niin että sano sille tyypille, että menee vaikka naaputiin vähäksi aikaa. ;) Täälläm on vielä yhdet syntymäpäivätkin ennen joulua.

  VastaaPoista
 5. No ompas ihana kissakoriste, mie huolisin tommosia koristeita vaik kuin monta. Kuusella ja ilman. Tulen uuestaan.

  VastaaPoista