torstaina, marraskuuta 15, 2012

Komentokeskus

Useissa blogeissa on vilahdellut kuvia neulontanurkkauksista. Pitäähän minunkin korteni kekoon kantaa. Kas tässä:

Tämä on se neulonta-asema nro 1. Tuossa jalkalampun katveessa ne useimmat valmistuvat. Rahilla on hyvä säilytellä erinäisiä ohjeita, keskeneräisiä tekeleitä ja lankoja sun muita. Välillä ne kyllä valtavaat sohvapöydänkin. Puikot majailevat sikarilaatikossa, mutta kyllä niitäkin löytyy pöydiltä ja ties mistä. Yksi on ikävästi auton penkin alla. Mokoma. Tarkkasilmäinen saattaa huomata että olkkarissa on tapetin poisto meneillään.
Toinen paikka löytyy sitten yläkerrasta eli se mun oma Nurkka, joka ehkä pikkasen tarvitsisi siivoamista. Nurkassa asustaa myös Aaprami ja täällä myö kahdestaan keppostellaan. Tuolin selkämyksellä odottelee kuvausvuoroaan pari päivää sitten valmistunut Juneberry-huivi. Palataan siihen sitten kun olen kotona valoisaan aikaan.

4 kommenttia:

 1. Tuo sinun yläkerran tekeminen tuossa huoneessa on varmasti ihanaa. näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Näkyykö alakuvassa pöydällä Pip-Studion Birds in paradise tapettia?? Meillä on yks seinä tapetoitu sillä ja ompas aika herkku.

  VastaaPoista
 3. sirkkis: meillä on Aapramin kanssa siellä keskinäistä laatuaikaa :)

  sufferiina: oikein bongattu. tuo on ollut toinen vaihtoehto olkkarin tapetiksi. mutta olemme päätyneet keltapohjaiseen lintutapettiin, Pipiltä sekin. Pitäisi käydä tilaamassa.

  VastaaPoista
 4. Tuo sun nurkka on NIIN pähee. Ja ylemmästä kuvasta muistin, että haa, mullahan ovat nuo paperitähdet ripustamatta. Eli ripustushommia luvassa!

  VastaaPoista