lauantaina, marraskuuta 24, 2012

Ei jaksa, ei huvita

Flunssa vaivaa, ei jaksa. Ja kun ulos katsoo niin ei myöskään huvita. Yritä tässä sitten olla pirteä ja positiivinen ja ties mitä. Sen verran on pitänyt toimeentua että neuloin muutamat sukat pikku ipanalle. Sillä kun palelee ulkona aina varpaita. Ostin sille Hulluilta päiviltä talvikengät, joiden kuvittelin olevan lämpöiset. Mitä vielä, varpaat huurteessa. Piti tutkia kenkää tarkemmin. Irrotin huopaisen sisäkengän ja mitäs sen alta löyty: muovinen pohjallinen. No sehän se lämmittää! Tein tilalle huovutetusta villasta ja armeijan sarkakankaasta pohjalliset ja neuloin rukilla kerratusta hahtuvasta paksut ja tiiviit villasukat. Jos vielä palelee niin johan on kumma.

Samaan syssyyn neulasin sitten kahdet muutkin sukat. Pieniä sukkia on siitä kiva neuloa ettei niiden kanssa tartte tahkota niin kovin kauaa.

Ai niin, meidän huusholli on tällä hetkellä tapettivapaa vyöhyke! Tosin ei ole kauaa sillä tilasin Pip Studion tapettia tällä viikolla. Nyt pitäisi malttaa odotella muutama viikko. Olen jo katsonut videoita kuitutapetin kiinnittämisestä. Näyttää lapsellisen helpolta ja sehän se onkin kaikkein vaarallisinta.
Sohvalla maatessani ja yskiessäni keuhojani pihalle olen välillä miettinyt miten olkkarin huonekalut oikein pitäisi laittaa että ne olisivat sillä viisiin että niitä olisi kiva katella. Ei ole vielä mieleen pälkähtänyt. Päässä on kyllä sen verran räkää ettei ihmekään.

9 kommenttia:

 1. Flunssa siis sielläkin? Täällä samaten pää täynnä räkää ja ärsyttävää lämpöilyä. Noista lasten kengistä tuli mieleenei, että esmes ne joita GoreTexillä mainostetaan tarttisivat ilmeisesti sisäänsä jotain erikoissukkaa, puuvillan kanssa tulee ainakin kylmä. Toisaalta tuollainen pohjallisviritys saattaa pelastaa tilanteen jo yksin. Ja sitten kehun, että olkkarisi näyttää tosi isolta. Ovatko huonekalut normisti suurinpiiretin noilla paikoilla? Jos sohvan vetäisi irti seinästä lähemmäs telkkaria? Tekisi siitä oman ryhmänsä? Mahtuuko sohvan taakse matalaa tasoa/pöytää esim. lampulle (heijastuuko se sitten telkkariin??) Takan eteen toinen satsi - sullahan kuvien perusteella on siellä ollut nojatuoli tai useampi Mulla nimittäin on täällä sohva ja iso TV aika pienessä tilassa (pakkorako) ja meillä se toimii.

  VastaaPoista
 2. Outi: täälläkin. Ei tosin kuumetta joka oikeasti pakottaisi lepäämään. Olkkari on semosen 4, x 4,5 kanttiinsa. Kuvassa ei näy kirjahylly/vitriini eikä rahi eikä suht kookas kissan kiipeilypuu eikä pieni nojatuoli. Että tavaraa on...semmonen kapea ja korkea pöytä sohvan takana olisi varmaan aika jees, mutta näen jo nyt kuika se on täynnä legoja ja kaiken maailman törkyä. Ans kattoo nyt. Katotaan vielä se tapetti paikoileen, miltä se sitten näyttää? Rasittavaa kun on huonekaluja jotka eivät noin vaan löydä paikkaansa

  VastaaPoista
 3. Paranemista ja aivojen lepoaikaa ja jatka sisustusta kun tervehdyt niin jotenki havainnoit paremmin.

  VastaaPoista
 4. Anonyymi17.09

  Flunssan kourissa ollaan täälläkin oltu ja vielä hieman yskittää. Eipä ole mukava tauti se.
  Jospa pienet jalat nyt sitten tarkenisivat; palelu ei ole mukavaa.
  -äiti-

  VastaaPoista
 5. Hello! ISO KIITOS.... olen etsinyt yhtä tiettyä tapettia netistä jo monen monta tuntia ja hitsi nyt se löytyi. Googlasin Pip Studion ja siellä se oli. Täällä istuu nyt onnellinen nainen <3

  VastaaPoista
 6. Anonyymi10.23

  Meillä oli samaa pulmaa tavaramäärän suhteen, kannettiin kaikki pois ja tärkein edellä yksi kerrallaan takaisin - osa jäi rannalle! Hyvä tuli! Mari

  VastaaPoista
 7. Sirkkis: eiköhän se siitä selkene kun aikansa löhöää

  Äiti: onpahan hyvä syy olla tekemättä mitään ja nukkua kahdet päiväunet

  Nelli: no hyvä että löytyi. Meille on tulossa sitä early birdiä keltapohjaisena.

  Mari: samat kamat on mahtuneet pienempään olkkariin. Tämän uuden malli vaan on erilainen ja takkakin vähän häiritsee suunnitelmia. Nooh, eiköhän se siitä.

  VastaaPoista
 8. Samalla linjalla oon Marin kanssa, että tavaroiden tärkeysjärjestys ja oma mukavuus. Vaikka kaikki nuo mahtuu huoneeseen niin Tarviiko niitä kaikkia? Voiko huoneen ns. jakaa kahtia vaikka sohvalla, olis sitt niinku kiva olla ja katsella puoli ja sitt toinen puoli olis vähän sitä sun tätä.

  VastaaPoista
 9. Ei voi olla totta! Ihan samaa keltaista early birdiä olen metsästänyt, tulee mulla makkariin. Tilaus Eurooppaan lähti samalta istumalta kun sen löysin.

  VastaaPoista