keskiviikkona, heinäkuuta 18, 2012

Oisko se siinä?

Värkkäsin eilen Watercourse takkiin i-cord-reunuksen helmaan. Tuli ihan ok. Hakasiakin on ihmetelty ja muutamat vaihtoehdot hankittu. Laitan niistä jotkut ja jos löydän kivemmat vaihdan ne tilalle. Huppuangsti on myös selätetty, ja se saa olla semmoinen kuin on. Takkia voitaisiin siis pitää valmiina. Kunhan vähän hyörytän sitä niin puretusta langasta neulotut kohdat tasoittuvat. Koko takin kasteluhommiin en taida ryhtyä: ties kuinka kauan kestäisi että paksu takki olisi kuivunut.

Aloitin sitten heti perään sukat kun ilmassa tuntui olevan tyhjän sylin syndroomaa. Tuntuu hassulta vaihtaa paksu lanka ja nelipuoloset ohueen sukkalankaan ja kakspuolosen puikkoihin. 
Sain aikaiseksi vyyhditä ja kastella kuun alussa valmistuneet kehräykset. Vasemmalla oleva pinkki on maitoproteiinia. Peijjakkaan rasittavaa kehrättävää. Valmiista langasta ei tullut kivaa, se tuntuu kasalta painavaa muovia. Mitat ovat 100g /212 m navajokerrattuna. Oikean puoleinen taasen on tuttua ja turvallista bfl:ää. Sen strategiset on 100 g / 300 m, navajakerrattua sekin.

Kissa on ryhtynyt jakulaariksi. Puumaksi se on vähän turhan nuori. Eilen se karkasi ikkunasta katolle. Just nyt se nukkuu sun sylissä ja kehrää niin että penkki tärisee.8 kommenttia:

 1. Minulla ei ole eilisen jälkeen mahtunut mielenpäälle juuri muuta kuin takkisi ja sen sävy: niin upea! Kehrätyistä tuo sini-vihreä olisi myös mieleen....

  VastaaPoista
 2. Ihanat kissakuvat!

  Takkikuvia odotellen... =)

  VastaaPoista
 3. Täällä on aina niin ilo käydä kun kuvasi ovat niin kauniita..

  Kateellisia huokauksia päästellen; Maija

  VastaaPoista
 4. Anonyymi16.20

  Bertan alastulotaiteilun puusta olisin halunnut nähdä.
  -äiti-

  VastaaPoista
 5. Outi: tuohonhan on olemassa ratkaisu, viestiä tuulialle niin eiköhän sullekin löydy omaa viljaa

  Hepsi: kyllä niitä takkikuviakin tulee, kunhan saan käteeni neulan ja lankaa. Ja sitten se takin päälle ja poseeraamaan :)

  Maija: kiitos!

  Äiti: salavasta alastulo ei tuota vaikeuksia mutta sen lepän kanssa tuli suusta muutama hätääntynyt miu

  VastaaPoista
 6. Anonyymi22.05

  Ihana kissaeläin puussa.

  Onko nuo kaksi eri pintaa samaa lankaa mutta eri värjäyserää vai?

  OP

  VastaaPoista
 7. Op: ovat eri lankoja. Päällimmäinen on väinämöistä sävyssä kurpitsa, niistä on tulossa sukkaa. Ja taaimmainen on se takki, eli pohjan akkaa sävyssä vilja

  VastaaPoista
 8. Takkisi näyttää houkuttelevan ihanalta. Odottelen kuvia koko takista innokkaana. Teidän neitinne on aika seikkailija. Ihana tyttö <3

  VastaaPoista