lauantaina, maaliskuuta 03, 2012

I'm alive!

Vähän meinasi hengästyttää mutta henkiin jäätiin. Viikolla sain pukattua yhteensä liki 400 sivua erinäisiä julkaisuja maailmalle ja nyt voi vähän ottaa iisimmin. Ja kerrankin se ihana aurinkoinen keli osuu viikonlopulle! Vähän mielen viereen tulee ajatus siitä että kevät taitaa olla tulollaan. Toki takapihalla on n. 150 cm lunta, joten ihan vähään aikaan ei siellä multaa kaiveta.
Kodin ehostamisen saralla on herätty jonniin asteisesta horroksesta. Se tapetti tosin on edelleen repimättä mutta keittiöön on hankittu uusi työtaso, uusi allas ja hana. Tänään käytiin valkkaamassa välitilan kaakeleita ja sopiva taisi löytyä. Nyt kun vielä saataisiin se rakentaja-Rane tänne, niin päästäisiin hommaan.
Äiti laittoi postissa mummon vanhat pitsiverhot meille. Ja olivatpa ne nätit. Siippakin ne arvioi sanomalla että hän ei tykkää pitsiverhoista mutta nuo on jees. Auringonvalon (kun kerrankin olin kotona valoisaan aikaan) myötä huomasin että makkariin tulee aika mahtava valo ja pitsiverho vaan jotenkin voimistaa sitä.
Pitsiverhojen myötä olen miettinyt muutenkin verhojen ompelua. Jos kirppikseltä haalituista kankaista saisi rakenneltua jonniin moisen kokonaisuuden. Vielä en ole päässyt itseni kanssa sopimukseen mitkä kankaat passaavat minkäkin kanssa yhteen. Jatketaan sommittelua, kyllä se sieltä löytyy.
Lankavyyhdit ensimmäisessä kuvissa itsekerättyjä: bfl:ää Tuulialta ja bfl sekä polwarth/silkki Threewaters Farmilta. Hyllykuvassakin aika moni vyyhti on omaa tuotantoa yhteistyössä Aapramin kanssa.

8 kommenttia:

 1. Oi, mä olen niin onnellinen tuosta otsikosta! Ja toivon kovin hartaasti, että minäkin voisin postata täältä yhtä polleasti; minä olen nimittäin aika vainaa. Ihmettelin just miehelle, että mulla on loma ja mitään ei tapahdu. Normitilanteessa pää surraa koko ajan kaikkea, mitä tekisin, JOS olisi aikaa. Nyt on aikaa, mutta mä vain istuskelen ja katson, kun lumi sulaa. Jos täältä ei ala ilmaantua mitään todellista, lähetä jotkut herättäjänaiset asialle. Mutta joo, sun postaus piristi: ihania juttuja!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi19.24

  Hieno homma että verhot passasivat teille.
  Mummolla on ollut silmää verhoille ja toinen mummo on pelastanut verhot joutumasta kirpputorille.
  Aurinko näyttää paistavan askartelunurkkaankin.
  -äiti-

  VastaaPoista
 3. Auringolla on ihmeellinen voima, sitä alkaa kummasti nähdä ympärillään kaikkea häiritsevää, joka on koko talven ollut ihan jees; makuuhuone tuntuu kaipaavan uutta ilmettä, olkkari valoa, keittiö kukkasia jne..
  Ihanat nuo pitsiverhot! Varmasti valo siivilöityy ihanasti niiden läpi=D

  VastaaPoista
 4. Outi: johan tässä onkin pari viikkoa mennyt ihan koomassa. Nyt kerkiää ja jaksaakin edes vähän katsella ympärilleen. Saada vaikka erinäisiä päähänpistoja.

  Äiti: hyvä etteivät menneet kirpparille, itseasiassa muistan nuo verhot mummolassa, en kuviota, mutta kuitenkin

  Mustakissa: sen kaikennielevän pimeyden jälkeen voimistuva valo saa ihmeitä aikaan. Ei tunnu ihan niin toivottomalta. Vielä joku päivä tuo lmi on sulanut ja vihertää

  VastaaPoista
 5. saman tyyppisiä uudistamis oloja on täälläkin...mutta muutama aurinkoinen päivä tarvitaan vielä :)
  ihanan värisiä lankoja.. oi oi...

  VastaaPoista
 6. Anonyymi23.19

  Ihania värejä noissa langoissa: mikä oranssi ja sitten tuo moniväri ruskea-okra-harmaa. Oikeata väriterapiaa. Juu, minä suunnittelen pitsiverhokapan virkkaamista, kun kerrankin löysin mallin, joka on mahdollisimmän vähän pitsimäinen.

  VastaaPoista
 7. Hienoa, että selvisit. :)

  VastaaPoista
 8. Muhevasti mutkittelevat värit ja vyyhdit :)
  Mistä hankit Tuulian kuidut?

  VastaaPoista