sunnuntaina, helmikuuta 26, 2012

Tuplaoksennus

Vuodenaikarumasukkaoksennus-projekti on edennyt seuraaviin osiinsa. Valmiina ovat Kesäoksennus ja Syksyoksennus. Olkaapa hyvät.

Kesäoksennus


Lanka: Fabel Print, 72g
Puikot: 2,5 mm

Syksyoksennus
Lanka: Fabel Print, 68 g
Puikot: 2,5 mm

Saaga siis jatkuu. Kesäväritys näytti alkuun jopa kivalta. Jotenkin se kuitenkin laitistui matkan varrella. Värit taisivat olla jopa liian harmoniset oksennukseksi.

Syksyväritys taas tarttui mukaan eräältä Kärkkäisen reissulta. Menin siellä lankahyllyjen läpi ja tämä väriyhdistelmä näytti niin syksyltä että piti ottaa mukaan.

Sukkaa neuloessa oli kunnon räkätauti päällä, ja oliko syy sitten se vai mikä niin tämä väritys tuntuu aika kivalta. Torstai-iltaisessa neulemiitissä väristä oltiin aika montaa eri mieltä.

Saagan neljäs osa on menossa puikoilla. Se ei kyllä erityisen talvinen ole. Mietin talven väriä kovasti, mutta en mitenkään kyennyt ottamaan sinisiä sävyjä. Joku raja se rumasukkaneulonnallakin. Sinänsä en tiedä että sopiiko talveen valitsemani sävy muutenkaan tähän oksennus-teemaan, koska tykkään kovasti miltä sukka näyttää. Tai sitten olen vaan niin turtunut oksennuksiin ettei mikään enää järkytä.

Vielä muutama päivä tikun nokassa. Sitten toivottavasti helpottaa. Ei oikein jaksaisi enää yhtään ylityötuntia. Onneksi kehrääminen rauhoittaa. Siinä ei tartte miettiä mitään, sen kun päästää menemään. Rullalla on Tuulian värjäämää shettistä, joka oli aivan ihan
aa kamaa. Siinä se nyt odottelee kertauskaveria. Sinänsä hassu juttu että niin iso villaletti voikin mahtua yhdelle pienelle rullalle.

12 kommenttia:

 1. Ihanan värisiä sukkia! :)

  VastaaPoista
 2. Hihih. Oksennusluokitus on kyllä liioittelua, kivoja raitasukkia!

  VastaaPoista
 3. Ihkuja sukkia. ei kyllä okseta :D

  VastaaPoista
 4. Ei sun oo noita sukkia pakko itse pitää. Tiedän kyllä muutaman, joka helppottaisi oloasi ja laittaisi nuo sukat omaan jalkaansa. Yritäpä päästä pois tikun nenästä. Lusikallinen pelkkää hunajaa silloin tällöin!

  VastaaPoista
 5. Marij: ihan jees juu

  Elios: ja siinähän se vika juuri onkin. Ei tule oksennusta vaikka kuinka kaivelee

  Simpura: niinpä :)

  Lissu: kyllä nämä sukat käyttöön menee, mutta tämä rumasukka-projekti nyt vaan kärsii siis kun ei tulekaan ihan susirumia...sinnitellään torstaihin, silloin saa käsistä pois pari suurta projektia. Siihen asti pitää vaan pyristellä

  VastaaPoista
 6. Sait kokonaisen letin villaa mahtumaan pikkuiselle rullalle? O_o Ohhoh. Empä olisi uskonut.

  Pikaista paranemista ja tsemppiä loppurutistukseen. Kohta se on ohi.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi5.57

  Täällä olisi ihana canvastaulu omalla kuvalla arvonta käy katsomassa!

  http://differentstudio.blogspot.com/2012/02/sistustaulu-arvonta-canvastaulu-30x30cm.html

  VastaaPoista
 8. Tuosta Fabelista, ostin itse tuota samaa sarjaa sekä tätä punaista (kerällä vielä) ja ruskeata, joka on justiinsa puikoilla, ja kylläpä siitä on tulossa sitten kamalan näköiset sukat. Nämä sun punaiset on suorastaan, no ei noin voi sanoa kun ihan oikeasti, nätit niiden ruskeiden rinnalla. Semmoinen siniviherturkoosi yhdistelmä sen sijaan tuotti oikeasti komeat sukat. Siis samaa Fabelia oli sekin. Ei sitä aina kerällä olevasta langata tajua, ei sittenkään vaikka valitsee värit niiden neulottujen mallikuvien perusteella.

  VastaaPoista
 9. Kesäsukat on kivat! Ja kauniin sininen rukki...

  VastaaPoista
 10. Pöh, sukathan on kaukana rumasukista! Varsinki nuo syksysukat on minun mieleen, ruskea näyttää hyvältä muitten värien rinnala.

  VastaaPoista
 11. Ääk, joko sie kerkesit sen kehrätä?! Mie värjään sulle lisää heti kun saan tän Ison Asian alta pois. Lupaan! (Anteeksi ko on kestäny!)

  VastaaPoista
 12. Tuollaista rehellisyyttä kaipaisin Novitaltakin lankojensa nimeämisessä. Vihreä näyttää hyvältä! Itselläni on keksen kolme vihreää neuletta.

  VastaaPoista