lauantaina, joulukuuta 31, 2011

Vuoden viimeinen

Otin ja purin sen takin tekeleen. Vai takakappale jäi jäljelle. Pelasin samalla siipan kanssa Boggle Flashiä, niin en edes huomannut mitä tuli tehtyä. Ei riipinyt niin paljoa. Sitten loin samantien silmukat uutta etukappaletta varten ja sitä on nyt tikutettu sen verran että kohta ollaan kainalossa. Vähän kyllä huolettaa riittääkö lanka. Yksin kaulus näyttää vievän lankaa 100 g. Katotaanpa nyt.

Käytiin tänään kaupungilla shoppailemassa koko perheen voimin. Pojilla vähän otti koville kun käytiin suhteellisen monella kenkäosastolla. Kaipaamani pitkävartiset saappaat löytyivät vihdoin ja viimein. Olen Pinterestin kautta tutustunut steampunkiin ja se on ollut sen verran avartava kokemus, että jotta notta! Kengät ovat vähän tähän henkeen, mustat ylös asti nyöritettävät. Nyt kun vielä olisi se oma kuumailmapallo tai sukellusvene niin lähtisin maailmalle seikkailemaan hullun tiedemiehen matkassa.

Reissulla kävästiin myös Akateemisen kautta, ja siellähän nökötti hyllyssä Jane Austin neulelehti. Minulla oli tiettyjä ennakkoluuloja lehteä kohtaan, ajattelin että siinä olisi semmosia yltiöpäisen romanttisia hörselöjuttuja, mutta mitä vielä. Ainakin kaksi erittäin pätevää sukkamallia sekä kämmekkäät, jotka taidan laittaa puikoille just heti nyt. Langaksi valitsin huolellisesti hillottua Cashbahia. Veikkaan että se on ostettu joku neljä vuotta sitten. Aika tavaran kaupitsee. Vai miten se menikään?
 

Menen nyt neulomaan ja toivotan kaikille siellä ruudun toisella puolella lennokasta ja inspiroivaa uutta vuotta 2012! Kuva on otettu kotirannalla jouluaattona, horisontissa siintää Oulunsalon lauttarannan tuulimyllyt.

15 kommenttia:

 1. Ja ei sitten kuvaa niistä saappaista? Steampunk iskee täälläkin kuin sata jänistä, mutta genre ei ole ehkä se ihan käytännöllisin.:) Hyvää uutta vuotta teillekkin sinne!

  VastaaPoista
 2. Mää koitin saada sitä kuvaa, mutta kun ei ole tarpeeksi valoa. Kaikki olivat epäteräviä ja huonoja. Mutta steampunk on vallan mielikuvitusta kiehtova juttu. Itseasiassa olen hieman asioinut etsyssäkin sen tiimoilta...

  VastaaPoista
 3. Oikein hyvää uutta vuotta sinnekin! Vai on Austen -spesiaali vihdoin hyllyssä? Juuri kun tänään en käynyt Akateemisessa.

  Pitänee tutustua Pinterestin kautta siihin steampunk- asiaan, toistaiseksi oln vain lukenut yhtä kirjaa uudelleen ja uudelleen.

  VastaaPoista
 4. Voi kauhistus! Se kaikki tikutus meni purkuun. Hurjalta kuulostaa, mutta onneksi sinulla on terve suhtautuminen purkamiseen.

  Oikein hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 5. Saapaskuvaa odottelin minäkin! Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 6. hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 7. Mehukas meininki noissa kämmekkäissä.
  Viipyilevä hartaus välittyy merikuvassasi.
  Idearikasta uutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. mari: näin näytti olevan. Jäi sinne vielä kaksi kappaletta.

  judiuni: toinen vaihtoehto olisi ollut vääräkokoinen ja -lainen takki. Lienee vielä huononpi vaihtoehto? Hyvää uutta vuotta sinullekin!

  pikkusisko: lupaan kuvata ne saappaat kunhan jonniinmoista valoa tänne saamme, hyvää uutta vuotta!

  peikkotyttö: hyvää uutta vuotta 2012!

  pirle: kämmekkäät ovat nätit. Lyhennän niitä aikalailla. Mallilla ne on yli kyynärtaipeen.

  Merikuva on aika verrannollinen alkavaan vuoteen, vielä ei tiedä mitä tuleman pitää :)

  VastaaPoista
 9. Hauskaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 10. Oi voi, ei kuvia saappaista. Ois pitänyt nähdä. Juu, mulla on heikkous kenkiin ja varsinkin kauniisiin saappaisiin :D

  Oikein ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 11. Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 12. Hyvää uutta vuotta ja kiitos jälleen jokavuotisesta inspiraatiosta, vaikken tunnu nykyään ehtivän tännekään tarpeeksi sitä hakemaan :) Olkoon ensi vuosi onnekas!

  VastaaPoista
 13. Oikein monipuolista alkanutta uutta vuotta sinne! Onpas muuten ihana tuo merikuva, ihan hengästyttävä. Sinulla on niin paljon uusia sanoja, etten pysy perässä. Kyselenpä sitten loppiaisena. Haleja koko joukolle!

  VastaaPoista
 14. Anonyymi10.50

  Hyvää Uutta Vuotta 2012.
  Hyvät värit ja hieno merikuva.
  -äiti-

  VastaaPoista
 15. Vitsi että kauniit kämmekkäät! Heti piti käydä lataamassa Jane Austenin malleja. Ei muuta kuin inspiraatiolistan seuraavaksi... :) Muutenkin tosi hyviä juttuja sulla, oon selannu parin päivän aikana nykyisyydestä Austeniin saakka :D. Munkin blogissa saa käydä visiitillä joutaessaan (Wonky but with love).

  VastaaPoista