perjantaina, joulukuuta 09, 2011

Reklaameja

Ilmoitettakoon täten että tämän tätin löytää huomenna Tuiran vanhasta apteekista kehräämästä. Siellä on semmonen joulutori, jossa myydään erinäisiä käsityöläisten partikkeleita. Liihottelen paikalle joskus 10 jälistä ja Aaprami-rukin kanssa pelehdin jonnekin iltapäivä kahteen saakka. Jos liikuskelette niillä nurkilla, niin tulkaa moikkaamaan. 

Lisäksi kerrottakoon että Satu on sitonut aivan ihania kirjoja, muistikirjoksi tai mihin niitä sitten haluaakin käyttää. Aikoo kuulemma pistää oikein puodin pystyyn. Pääsin pläräämään niitä itsenäisyyspäivänä ja olisin ottanut vaikka kaikki, mutta Elvi vartioi sangen tehokkaasti.

Ja sitten itelleni tiedoksi että joulu on kahden viikon kuluttua. Joten hopi, hopi nyt!

4 kommenttia:

 1. Kiitos muistutuksesta :) Sinulla tuntuu olevan valmistelut ainakin hyvällä mallilla :)

  VastaaPoista
 2. Kiirettä pitää! Ensi vuonna jos aloittaisi lahjojen neulomisen elokuussa lokakuun sijaan, niin ei ehkä tarvisi valvoa kaikkia öitä joulukuussa neuloen..

  VastaaPoista
 3. Mukava yllätys tämä mainos. Kiitos Soile!
  Leikkasin just Elviltä karvaa, kun sillä tarttui niin lumi jalkoihin. Iso koira, jolla neljä lumipalloa jalkoina.

  VastaaPoista
 4. sirpa: valmistelut ovat kaikkea muuta kuin hyvällä mallilla...kuusi on kyllä koristeltu, mutta siihen se kyllä vähän niinkuin jää

  neulisti: pitäisköhän niitten joululahjojen teko aloittaa joulupäivinä? Olisivat sitten seuraavaa joulua varten valmiina ja koko vuoden voisi ihan rauhassa keskittyä johonkin muuhun?

  satupee: ole hyvä vaan! Minusta ne sun kirjat olivat niin hienoja että kyllä niitä kannattaa mainostaa.

  Sun pittää tehdä Elville jotkut jalkasuojukset niin ei muutu lumipalloksi koko koira

  VastaaPoista