lauantaina, lokakuuta 15, 2011

Suut makiaksi!

Uudessa Isabellas-lehdessä oli pähkinäbrowniesin ohje. Piti sitten leipoa menemään ja aikas makiaa siitä tuli. Toisen palan kohdalla jo tuntui ettei ehkä tarvitse enempää. Hyvää ku mikä!
Samaisessa lehdessä oli erinäisiä joulujuttuja. Saahan joulujuttuista jo puhua? Jottain tämmöisiä aioin sitten uudessa kodissa askarrella (toivottavasti ei mene paskarteluksi) omassa pikku nurkkauksessani. Mä niin ootan sitä omaa työtilaa! Käytiin siinä Toppilan antiikkivarastossa kattelemassa erinäisiä senkkejä. Siellä olisi kyllä aikas koppavia kapistuksia. Ja Outille niitä puusohvia. Ehkä ei niin pieniä kuin pitäisi, mutta on kuitenkin. Tiijoksi vaan.

Kotijuttuista sen verran, että meidän koti on nyt virallisesti myyty. Nyt ollaan ilman asuntolainaa ja tililläkin on ihan mukava summa rahaa. Noh, parin viikon kuluttua onkin sitten taas ihan tarpeeksi lainaa maksettavana ja tilisaldokin vähän toinen.

10 kommenttia:

 1. Sellainen lainaton olotila olisi aika luksusta. Piti oikein pysähtyä miettimään, miltäköhän se mahtaisi tuntua.. Ja että nytkö niitä ois? Sohvia? Kävin joku aika sitten siellä Toppilassa minäkin ja sanoivat, että seuraavassa lastissa tuleepi. Olen ostanut sieltä kaapin poikineen, mutta sohvat ovat aina olleet liian isoja tähän huusholliin. Täällä ollaan kallistumassa Ikean pehmeisiin seslonkeihin, mutta pitänee kurvata vielä siellä Toppilassakin. Kiitos tiedosta!

  VastaaPoista
 2. outi: ei tämä nyt niin hirveästi eroa lainallisesta olotilasta. Tietty mieltä lämmittää ettei tässä kuussa tarttekaan tehdä lainanlyhennystä. Voi käyttää sen rahan vaikka maalin tms. ostoon.

  Omien laskujen mukaan siellä oli kolme sohvaa, semmosia sivustavedettäviä. Ja siitähän tietty sitten voi vetää sen johtopäätöksen etteivät ole erityisen pieniä. Kivoja pieniä ruokapöytiäkin olisi ollut. Ja semmonen aivanihana jugend-kaappi. Ja kirkonpenkki.

  Niin ja yllättävän monen partikkelin hinta oli 440 euroa. Mutta sehän on vaan kätevää hinnoittelua.

  VastaaPoista
 3. Jahas, kirkonpenkki oli siis myymättä edelleen. Miten musta tuntuu, että se on kaivannut kotia aika kauan. Voisi olettaa, että jokseenkin hankala sisutettava, mutta lähtisihän siitä toki keskustelua aikaiseksi kyläilijöiden kanssa. Vai istuisko vieraat kylässä hiljaa "kuin kirkonpenkissä". hahhah. Huumori on aika puisevaa täällä tänään.. Minä kävin kotikotona ja äiti tykkäsi mun uusimmasta valmistuneesta neuleesta sanoen "onpa lämmin!" Mä nyt mietin, miten tähän pitäisi suhtautua. Onko se hyvä asia vai tarkoittaako, ettei nyt tullut kovin vetävän näköinen..

  VastaaPoista
 4. Kaivatko kaikki 80 uusinta kukkasipulia mukaasi? :)

  VastaaPoista
 5. outi: jos äiti sanoo että ompa lämmin, niin se on täysin positiivinen kommentti.

  Kirkonpenkki saattaapi olla vähän hankalampi kapistus kotia. Tosin mua viehätti ne luukut.

  maija: :) täytyy sipuleiden antaa olla paikoillaan. enhän mä enää edes muista minne kaikkialle niitä kätkin. Mutta kirjopikarililjan sipulit kaivoin ylös ja piilotin uusiin multiin. Kyllä mulle tulee ikävä muutamaa rehua= pionit, alppiruusu, kataja sekä krookukset, jotka ovat levittäytyneet isoksi kasvustoksi.

  Tosin olen uuden emännän kanssa sopinut että tulen keväällä lapion kanssa vierailulle. Valkoinen särkynytsydän nyt kun vaan on saatava mukaan. Siemeniä olen myös kerännyt ritarinkannuksesta, ukonkellosta ja malvikista.

  Jospa niillä pääsisi alkuun. Toki on uudessakin huushollissa muutamia kasveja, joista tykkään.

  VastaaPoista
 6. Zelene16.11

  Onnittelut uudesta kodista! Milloin pääsette muuttamaan? Piankin?
  Meilläkin näyttäis olevan asuntokaupat edessä parin viikon sisällä. Tällä hetkellä ollaan vielä onnellisesti lainattomia, tosin ei tämä vuokralla oleminen enää niin kaksista ole...Odotellaan innolla vuoden vaihdetta kun päästään täyttämään meille uusia neliöitä. Ollaan tosiaan sitten samoilla huudeilla. Jospa vaikka pääsisin sitten niihin rukki-tupareihin Mandia tuulettamaan pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
 7. zelene: syyslomaviikolle tässä tähdätään. Ei oikein jaksaisi enää odottaa.

  Vuokrallaolo ei pidemmän päälle ole erityisen kannattavaa. Välillä kun kuulee mitä hintoja ihmiset joutuvat vuokrina maksamaan, niin huh huh! Semmoisilla lyhentäsi isoa asuntolainaa.

  VastaaPoista
 8. Zelene9.12

  No ei varmasti jaksais odottaa! Meillä on vuokra noussut joka vuosi ja on tämä kerrostalossa asuminen alkanut muutenkin ärsyttää. Täälä ei pahemmin ois poikaselle kavereitakaan kun tämä on hiukan tämmönen mummolähiö. Uudessa kodissa tilaakin piisaa sen verran jos saisin oman pienen kangaspuodin vaikka pystyyn jossain vaiheessa.

  Pitäs vissiin minunkin tekasta itelleni blogi, täälä lähes tuntemattomana huutelen. Oishan nuita kehruuksia ja kaikkia juttuja jos välillä kerkiäis kuvaamaan.

  VastaaPoista
 9. isrik18.26

  Joulujutuista voi puhua. LAsten tavarakalenterit ovat tulleet kauppoihin.

  VastaaPoista