sunnuntaina, lokakuuta 23, 2011

Sekalaista seurakuntaa

Lapset halusivat askarrella halloween juttuja. Piti suostua vaikka styroksipallot ja piippurassit menevät yleensä minun käsittelyssä sinne paskartelun ihmemaahan. Nelivuotias maalasi palloja ja isoveli touhusi Hama-helmien parissa. Minä sain neuloa sukkaa. Sen homman osaan. Palloista syntyi sitten hämähäkkejä:
Hama-helmistä syntyi lepakoita ja ristilukki.
Sitten pienempikin halusi hommata Hamojen kanssa. Kiva katsoa kun lapsi on täydellisen keskittynyt touhuunsa.
Eilen ostin itselleni Dymon. Sillä on nyt naputeltu tekstiä.

Saas nähdä onko meillä kohta joka paikassa tekstitarra. Ovi, ikkuna, lattia...ettei jää kennellekkään epäselväksi mikä mikin on.

Tämä onkin viimeinen sunnuntai tässä kodissa. Tarkkasilmäisimmät varmaan huomasivatkin muuttolaatikoita kuvissa. Olen jo tyhjentänyt muutaman keittiökaapin sekä pessyt kaappien päälliset. Karsea homma. Kattoon asti ulottuvissa kaapeissa on se tietty hyvä puolensa. Ensi viikon loppupuolella sitten roudataan ja roudataan. 

Ai niin, Robottien naamatkin ovat tuleet näkyville.

15 kommenttia:

 1. On teillä. Mun Dymo on pari viikkoa vanha ja tähän mennessä nimen on saaneet kylkeensä muun muassa vessan peilikaapin säilytyspurkit, maustepurkit ja se astianpesukone. Pitää pidätellä itteään, ettei kohta kulje ympäriinsä ottassa teksti LOTTA :D.

  VastaaPoista
 2. lotta: se teksti sitten varmaan kannattaa näpytellä nurinperin, jotta voipi aina peilistä tsekata...jos sattuisi vaikka unohtumaan.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi15.03

  Ai siis sitä varten, että sattuisi muistisairaus yllättämään?


  Tsemppiä muuttoon.
  OP

  VastaaPoista
 4. op: siihen on hyvä varautua. Sen verran hatara jo nyt tuo yläkerta.

  VastaaPoista
 5. Tuollaiseen muutto-ja dymohötäkkään voisi seurata sellainen jatko, että 4v laajentaisi maailmankuvaansa paskartelusta kirjainten ja kirjallisuuden ihmemaahan.
  Virtaa muuttoon!

  VastaaPoista
 6. Ylin kuva on hieno, luulin vain ensin, että olet senkin onnistunut toteuttamaan puikoilla!

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä muuttokoitokseen! Teillä on vähän eri värisiä nuo hamat kuin meillä... ei oikein mustaa löydy. Mutta arvaappa onko pinkin eri sävyjä?

  VastaaPoista
 8. tää toivoo viimeistään joulupukilta dymoa - himottais kirjotella :)

  VastaaPoista
 9. Hama-helmeily on kivaa, niin kauan kun helmet pysyvät kohtalaisesti rasioissaan. Meillä on nähty sekin kun muljuuna eriväristä pientä on pitkin tuvan lattiaa... Tsemppiä muuttoon!

  VastaaPoista
 10. Makeita juttuja, etenkin hämikset!

  VastaaPoista
 11. rva kameleontti: mr. 4-vee osaa kirjoittaa jo oman nimensä, mutta muuten kirjaimet eivät tunnu kiinnostavan. Mr. 8-v taas on jatkuvasti Dymon kimpussa ja pitäääkin vahtia ettei se raksuta rullaa loppuun yhdeltä istumalta.

  katriina: ei puikoilla ei, mutta virkkuukokulla voisi onnistuakin :)

  outi: kiitos, veikkaan että tsemppiä tullaa tarvitsemaan. jos lomalla tuntuu ettei ole mitääään tekemistä, niin tervetuloa meille! Musti hamoja piti hankka lepakoita varten.

  peppi: dymo maksio 9,90, eli ei erityisen kallis. Ja aattele, sillä voisi tehdä lahjoihin sen nimen pakettikorttiin...

  katjuksa: niitä helmiä löytyy tuskastuttavan paljon lattialta

  jii: kiitos! niille kuulemma pitäisi virkata verkko

  VastaaPoista
 12. Mie tässä kattelin tuota tekstivempelettä kaupassa. Jätin hankimatta, koska itseni tuntien taantuisin niin paljon, että joka tavaran ja ihmisen kyljessä lukisi nimi...todennäköisesti vielä moneen kertaan. Ei varmasti jäisi kellekään epäselväksi kuinka pimeänä on lamput :D

  Tsemppiä muuttourakkaan!

  VastaaPoista
 13. Hienoja nuo hämähäkit! Taidanpa tietää, et mitä meillä seuraavana sadepäivänä tehdään. :)

  VastaaPoista
 14. Energiaa siulla riittää, robotitkin rulettaa :)
  Vinkkasin blogissani sinun "Pieniä kiviä" -paitaan. Innosti mallitilkkuihin, kiitos!

  VastaaPoista
 15. Vuosikymmenià lasten askartelua seuranneena olen vakuuttunut siità, ettà se mikà meistà aikuisista nàyttàà p-kartelulta, on pienià luovia tapahtumia pikkuisten avoissa. Se kunniaan! Siellà taitaa olla koko (?) Keski-Suomi apuna muuttohàssàkàssà. Tsemppià vaan.

  VastaaPoista