lauantaina, lokakuuta 29, 2011

Missä se on?

Se on tämän huushollin suosituin kysymys juuri tällä hetkellä. Osa tavaroista on jo löytänyt paikkansa, osa seilaa, eikä kukaan tiedä mihin ne pitäisi laittaa. On se kumma että vaikka tuli n. 40 neliötä lisää, niin silti on vaikea mahduttaa kamppeitaan.

Vanhalle kodille on sanottu haikeat hyvästit. Saimme sen eilen illalla tyhjäksi ja jo nyt siellä tuoksuu asumattomalta. Kiva koti se oli. Rakastuin siihen heti ensi silmäykseltä. Olisin voinut asua siinä vaikka kuinka pitkään vielä, mutta 75 neliöinen kolmio on ahdas neljälle.
Vain heppa jäi sinne seinälle. Ja luulen ettei sekään ole siinä kovin kauaa.

Nyt on kuinkin tämä uusi koti, johon asetutaan. Tätä pitää hieman virittää, jotta siitä tulee juuri meidän koti. Erinäisiä toimenpiteitä on jo mietitty, osa suunnitelmista on jo muuttunutkin. Esimerkiksi keittiön rungot olivat sen verran hyvät, että päätimme vaihtaa tasot, vetimet ja ehkä tiskialtaan hanoineen. Sitten tarvitaan vähän apupöytää, niin kyllä se siitä. Keittiötä ei siis tarvitse räjäyttää, mutta se räjäytyksen kohde taitaakin olla kylppäri. Ja sepä se vasta halpaa hupia onkin!
Aloitetaan nyt kuitenkin siitä että saadaan tämä mun askartelupaskartelunurkkaus kuntoon. Nyt se on vähän out of order.

16 kommenttia:

 1. Muttaminen on ihanaa ja kamalaa. Viiemisimmän muuton jälkeen syötiin viikko paperilautasilta, kun ei mistään löydetty oikeita. Olivat kuulemma jossain punaisessa latikossa, kun pakkajilta kyselin niiden perään. Niitä punaisia laatikoita oli 80. :)

  VastaaPoista
 2. Vähän kuin maailmanympärysmatkalla...
  tai en tiedäkään, kun en ole milloinkaan muuttanut lasten kanssa. Askartelupaskartelunurkkaus on silti ihan tärkeimmästä päästä:) Minäkin istuin siellä rentoutumassa eilen.
  Onnea ja iloa uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin! Todellakin askartelua vaatii tuo nurkkauksesi ennen kuin pääset tosi hommiin..:) Toivottavasti saat kodin pian elettävään kuntoon, jotta pääset harrastamaan ja testaamaan huushollin feng shuit.

  VastaaPoista
 4. Voi on onni ollakseen kun uuden kodin sai perhe tää. Siitä oma pesä muotoutuu, ei hetkessä eikä kahdessakaan. Vaan anna aikaa ajatuksille niin paikat löytyy tavaroille ja elo alkaa soljua. Mieli uusia ajatuksia saa jolloin kädet ahkerat sen tuottaa.

  VastaaPoista
 5. Kyllä se koti siitä muotoutuu. Joskus toivoo 20 asutun vuoden jälkeen, että voisi saada kaiken tyhjäksi ja aloittaa kalustamisen alusta uudelleen. Se on kuitenkin mahdoton ajatus, kyllä sitä kamaa niin paljon kertyy.
  Onnea vain teille uuteen kotiin ja on hyvä aloittaa tärkeimmästä päästä:D

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 7. morso: kannoin ite lautaset sylissäni toisesta kaapista toiseen,joten ne eivät ole hukassa :)

  rva kameleontti: pojat olivat ihan lunkisti. Välillä kävivät raportoimassa että on tylsää, aikuiset kun "vaan" kantavat tavaroita

  outi: aika hyvin meillä on jo tavarat paikoillaan. Ruoka"salin" lattialla on enää kasa tavaroita, jotka etsivät paikkaansa. Tuo puuhanurkka on ainoa, joka on täysin sekasin. Noh, siitä puuttuukin vielä se hylly ja pöytä.

  sirkki: sinähän olit saanut aikaiseksi ihan runoa, kiitos siitä!

  mustakissa: varmaan pitäsi muuttaa useammin, niin sitä tavaraa ei kertyisi. Mutta ei ehkä kuitenkaan ihan heti uudelleen

  pikkusisko: kiitos, saa tulla kaffelle jos haluaa. isosiskos aiko tulla ens viikon sunnuntaina

  VastaaPoista
 8. Anonyymi20.17

  Onnea uuteen kotiin. Meikäläisen never-ending-remontti -vinkkelistä katsottuna tuo sun nurkkaushan on ihan järjestyksessä :)
  Usko tai älä, mutta täällä meilläkin saatetaan muuttaa yläkertaan ennen joulua. ja huom! Tämän vuoden joulua!!!
  Tuutteko millon tänne? Voitas nauttia parit glögit ja suunnitella remontteja ;)
  -Maiju_

  VastaaPoista
 9. Anonyymi0.10

  Voi kun siistiä. Minulla on ollut enimmät tavarat muuttolaatikoissaan vuodesta 2004 - muutan vuoden kahden välein maasta toiseen ja takas. Enää en jaksais.

  OP

  VastaaPoista
 10. kuvia sitten uudesta nurkkauksesta, ihan ehdottomasti! voi että, minäkin haluan jo muuttaa kivempaan kotiin. ja jos siellä olisi hevonen seinällä, niin se kyllä jäisikin sinne. :) onnea uuteen kotikoloon!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi9.44

  Siitä se muotoutuu ja hioutuu ajan kanssa kohde kerrallaan. Hiljaa viritellen ja tuumaillen. Puitteet on jo olemassa.
  Sitten keväällä tonkimaan pihaa.
  Mukavia takka-iltoja koko porukalle.
  -äiti-

  VastaaPoista
 12. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 13. Nàyttàà hyvàltà tuo uusi nurkkaus. Valoisa ja kaikkea. Tarttee pientà sààtòà - ehkà... Kaikkea hyvàà uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 14. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 15. maiju: jouluksi yläkertaan, hienoa! Täällä alkaa paikat olla aikalailla kuosissa. Huomenna mennään Ikean ihmemaahan. Harmi vaan ettei se iso hylly mahdu autoon, pittää vielä ootella että saa nuot roippeet pois lattialta. Me ei varmaan tämän vuoden puolella olla tulossa sinnepäin, mutta onhan se ensi vuosi olemassa

  op: kuulostaa aika rankalta tommonen ees taas muuttelu

  heikku: kiitos, kyllä niitä kuvia tulee kun saadaan nurkat järjestykseen. Mutta kuten todettu, se suunniteltu hylly ei mahdukaan meidän autoon, ja sitten pitää odotella että ne miehet roudaa sen tänne. toivottavasti ei mene kauhian kauaa. Odottaminen ei ole hyveitäni...

  äiti: takassa hiipuu just nyt viimeiset kekäleet. Ootellaan että voidaan sulkea pelti. Pensasaksetkin löytyivät, mutta oli mukavampi pesiä sohvalla takan ääressä kuin mennä ulos kylmään :)

  judiuni: kiitos!

  lissu: tuohon tulee ihan kivasti valoa, vaikka ikkunat ovatkin matalat ja katonrajassa. Nurkkaus on toisessa kerroksessa. Idän puoleiseen makkariin tulee kaikkein paras valo. Välillä pitää käydä kattomassa että onko pojat unohtaneet sinne valot päälle, kun on niin valoisaa

  maija: oi kiitos!

  VastaaPoista
 16. Kyllä se mukavalta tuntuu muuttaa uuteen kotiin kun edellinen käy ahtaaksi. Ihan tuo nurkkaus näyttää hyvältä.

  VastaaPoista