tiistaina, elokuuta 23, 2011

Hyvää ja huonoa

Hyvää on se että Dahlia edistyy ja näyttää tulevan ihan järjellistä kokoa. En purkanut, kun päätin että se on sopivan pituinen.

Sitten ne huonot jutut, päästetäänpä kädet irti helmasta:

Helma rullaantuu pitkät pätkät, kuva ei näytä koko totuutta, oikeasti se lempottaa ihan miten sattuu. Pelastaako pingotus ihan varmasti tämän epäkohdan? Pelastaahan?

Etukappaleiden sileä oikea on tylsää. Tyl-sää. TYL-sää. Tyl-SÄÄ.

Ja viimeinen huolenaihe: riittääkö lanka? Onkohan sitä vielä se yksi vyyhti jäljellä kaupan hyllyssä? Jookos? Muuten taitaa tulla itku.

6 kommenttia:

 1. Voihan vietävä. Pingotus tekee yleensä ihmeitä, harvoinhan se pettää. Joten toivotaan ja pidetään peukkuja. Etukappaleiden tylsyys taas kuulostaa siltä, että minulla Dahlian ekeminen saattaisi kestää.:) Tsemppiä koitokseen!

  VastaaPoista
 2. outi: ei kait tässä oikein muuta voi kuin uskoa pingotukseen. täällä voi olla suht äkänen täti, jos se ei sitten toimi.

  pitää kattoa hyviä elokuvia tai jottain että pää kestää vääntää etukappaleet. sitä sorttia meinaan piisaa. tosin nyt siirryin hihoihin. Siinä luvassa pelkkää oikeaa. ei edes nurjaa kierrosta väliin...

  VastaaPoista
 3. Voi, ikuisena optimistina uskon että pingotus auttaa tuohon helmaan. Pidän peukkuja :)

  VastaaPoista
 4. Oioi. Yhdyn edelliseen, pingotus tekee kyl ihmeitä.
  Mun langat on vielä kaupassa, mutta kova startiitis vaivaa!!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi19.27

  Heippa,
  Huomasitko jo että Techknitterin uusimmassa postauksessa oli kikkoja rullaamisen vähentämiseen, esim. taitekohdan vahvistaminen ketjusilmukoilla. Voisi ehkä toimia tässäkin?
  t. Lissu

  VastaaPoista
 6. lissu: pitää tsekata. Katotaan eka mitä pingotus sanoo. Kunhan nyt saisi eka tehtyä...

  VastaaPoista