maanantaina, elokuuta 01, 2011

Ajatusta odotellessa


Siinä se takki nyt pötköttelee ja odottaa, milloin saan vision napituslistasta. Tai mikä tulee ylipäätään olemaan kiinnityssysteemi. En ehkä halua nappeja enkä solkia. Semmoiset nahkaremmit voisivat olla vaihteeksi kivat. Pitää tuumata. Josko se siitä kirkastuisi. Tänään kun on ollut vähän maanantai. Olen aina luullut ettei se voi lomalla iskeä. Iskipä kuitenkin.


17 kommenttia:

 1. Niitä nahkaremmejä on kauppojen vaatteissa aika lailla, taitavat olla ns. muodissa. Joten käypä kylillä kattomassa vaihtoehtoja. Tai surffaa jokunen trendikuva. Ainakin Stockmannin rouvapuolella oli neuleliivejä (nättejä harmaita:)), joissa oli sellainen kiinnitys.

  VastaaPoista
 2. outi: vai että muodikkaita. pitäisiköhän sittenkin vielä tuumata? Jos vaikka saisin aikaiseksi lähteä käymään huomenna kylillä. Jos se Napin Kikka vaikka inspiroisi?

  Ja harmaassahan ei ole mitään vikaa kunhan se on oikeanlainen harmaa. Sanoo hän joka eilen hankki harmaata värjäysainetta kankaalle.

  VastaaPoista
 3. Soile: Ne on semmoisia hyvin minimalistisia liivejä tyyliin jotain Gerry Weber. Mutta voihan sitä ideoita napata, Gerry mikä Gerry. Mitä jos korvaat ne nauhat jollain napakalla, upean kukertavankirjavilla kankailla? Ompelet vaan ne nauhat. Vaikka kaikkai eri väriä tai jotain. Ja mullahan on siinä sinivalkoisessa Odd Molly-takissa (josta olet joskus sanonut pitäväsi) ihan vaan neulotut ne "remmit". Ei tarvi solkia, kun ne saa muhevalle rusetille. Idearikasta kaupunkiturneeta. Voisin vongata mukaan, mutta kun on nuo lapset.

  VastaaPoista
 4. hitsit, ne nauhathan voisivat olla aika jees. Vähän harmittaa etten tehnytkään tästä semmoista kietaisumallia, sekin kun kävi mielessä. jos kaupungille lähden, yritän eksyttää lapset jo tänne patelaan.

  jos saat dumpattua omasi jonnekin, niin mennään yhessä?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi19.38

  Upea neule - nahkaremmit kuulostavat kivoilta=)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana. Tuli sitten kiinnitys olemaan mikä tahansa, upea se tuo neuletakki on joka tapauksessa, siitä ei pääse yli eikä ympäri!!

  VastaaPoista
 7. Siitä peitosta vielä... Laskin että sulla on menny siis ainakin 45 kerää tai jotain sinne päin??? Onneksi et tehnyt Norosta, olisit varmaan velkavankeudessa jo. :D

  VastaaPoista
 8. Munkin mielstä nahkainen remmikiinnitys sopisi tuohon vähän kansanomaiseen tyyliin.

  VastaaPoista
 9. Soile: Minä olen ihan motissa näiden vekaroiden kanssa ja pitävät nykyään semmoista elämää kaupoissa, etten ala enää. Mutta ei se mun Odd Mollykaan ole kietsu, ainakaan kovin vahvasti. Se on vaan väljä mulle, niin se rusetti tulee ehkä tavallistakin enemmän sivulle.

  VastaaPoista
 10. marke: remelit taikka nauhat, katsotaan nyt mille aletaan

  nanna: kiitos, minäkin tykkään tästä kovasti. toivottavasti vielä tulee koppava kiinnitys stydeemi

  mokkakisa: ei meillä niin lasketa, mutta tolle hollille kyllä. Tosin sitä Ricoa jäi kaikkia värejä tähteeksi, joten siellä on yhteensä ainakin kaksi kerää lankaa, jos ne kaikki yhdistää. Norosta tehdään heti peitto jos voitetaan lotossa.

  auli: käydään kattomassa remelivalikoimaan ja tuumataan nauhoja, eiköhän se ratkaisu siltä hollilta löydy

  outi: ai sinunkin kakarat...meillä nuot suunnittelevat kirpparin pitoa. tarkoittaa siis sitä että minun pitäisi hoitaa kaikki hommat. en tiijä haluanko.

  VastaaPoista
 11. Hirveesti ihania jo valmistuneita ja valmistuvia käsitöitä täällä sulla...rouva on ahkeroinut kesälomallaan;)
  Tuo virkattu peittokin...UPEA!

  VastaaPoista
 12. Tämäkin on aivan IHANA!!
  Henkilökohtaisesti yleensä karsastan vetoketjuja neuleissa mutta tähän takkiin vois hyvin sopia. =)

  VastaaPoista
 13. tre bela trikajxo

  VastaaPoista
 14. Ihanaihanaihana! Koskahan mä saisin tommosen? Mulle kelpaisi kyllä soljetkin siihen.

  Tänään oli Hesarissa juttua Oulun huvipuistosuunnitelmista. Aika karmeaa. Toivottavasti saatte siellä kansanliikkeen aikaan ja homma kaatuu.

  VastaaPoista
 15. Tänään tulleessa Suuressa Käsityölehdessä "hupulliseen neuletakkiin punottiin näyttävät napit kiinalaisten perinneasujen innoittamana". Ekaksi pitäsi neuloa i-cordia, mutta sen jälkeen ohjeena on vaan "ompele nyörit etureunoihin kuvan mukaan" eli aika epämääräisesti sanottu, koska kyllä siinä vähän punomistakin vaaditaan, jotta toiselle puolelle saa aikaan pienen pallukan nappia imitoimaan.

  VastaaPoista
 16. ellimelli: katoin sitä samaa systeemiä ja mietin että tossahan voisi olla ideaa. ja tommoset kuvan mukaan ohjeet on ihan syvältä, varsinkin jos kuva on semmonen ettei siitä saa kunnolla selvää. Sitten on eri juttu jos kuva on semmonen että siitä ihan oikeasti näkee. pitää katsoa vielä se ohje ja kuva tarkemmin. ei ole vielä muuten oikein ajatusta tullut...

  VastaaPoista