perjantaina, heinäkuuta 22, 2011

Vierais paikois


Käytiin katsomassa, onko kehä kolmosen sisäpuolella elämää.

Olihan siellä.

10 kommenttia:

 1. Mä otin elukassa ihan melkein samanlaisen kuvan :) Lapsi 4 vee keskusteli oppaan kanssa dinojen ääntämisestä. Lapsi suosii latinalaista, opas jenkihtävämpää (onko se trikeratops vai triseratops). Kasvitiede päätettiin jättää syyslomalle. Oliko siellä kihokkeja?

  VastaaPoista
 2. kirsiär: veikkaan että tämmöinen kuva löytyy aika monelta, joka elukassa käy...kihokkeja,jaa-a. siellä oli semmonen lihansyöjäkasvien ikkuna, mutta en ole varma. Lummehuone niin lumosi.

  VastaaPoista
 3. Sano nyt pöljällekkin, että mistä se dinosaurus tästä maasta löytyy. Kun meidän kaksvee tykkää niistä. Ne on nissisauruksia kaikki. Siis kuvittelen näkeväni tuossa eka kuvassa dinon pään.

  VastaaPoista
 4. Jaa että on museoissa ravattu. Pääkaupunkilaiset ei ikinä ehdi noihin paikkoihin, lumpeet pitäis nähdä kyllä. Dinot on mun mielestä eläinmuseossa Arkadiankadulla, mutta vaan luut...

  VastaaPoista
 5. outi: avainsana on Luonnontieteellinen museo, siinä eduskuntatalon kupeessa. Siellä on kaksi kokonaista dinosauruksen luurankoa, toinen oli joku gigantosaurus ja toisen nimeä en muista, sekä t-rexin kallo. Katossa sitten noita lentoliskoja. Ja paljon fossiileja, jotka vetosivat meidän perheen 8-vuotiaaseen. Kuten myös muumioitunut krillihylje. Minä taasen tuijottelin simpukkaseinää. Harmi ettei tullut otettua siitä kokonaisuudesta kuvaa. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, jos niille kulmille satutte.

  mokkakissa: ravattu on juu. Jalat ovat vieläkin kipeät. Lummehuone oli aivan ihana. Olisi tehnyt mieli kokeilla kantaisivatko lehdet, jos niille menisi makaamaan. Pikkulapsia kuulemma kannattavat

  VastaaPoista
 6. Luin lehdestä, että tuo lumme kantaa 80 kiloisen ihmisen ja näin jossain kuvankin, missä tyttö istui tuossa lumpeella.

  Olisi kyllä ihana käydä tuolla kasvitieteellisessä, mutta tulee niin harvoin enää käytyä Helsingissä. En oikein pidä siitä kaupungista! Olen mualainen :-)

  VastaaPoista
 7. Vielä jatkoa, siinä lehdessä kerrottiin, että nuo lumpeet ovat ainoat talvisodasta selvinneet kasvit.

  VastaaPoista
 8. Voikun pääsisin minäkin Kaisaniemeen!

  VastaaPoista
 9. Onpa teillä ollut kiva reissu. Ihanat kuvat.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi18.45

  Komeita yli satavuotiaita ratsuja. Samoin komea ratsastaja, vaikkakin vähän nuorempi.
  -äiti-

  VastaaPoista