maanantaina, heinäkuuta 25, 2011

Torilla tuumaamassa

Käytiin Tainan kanssa torilla tuumaamassa. Samalla tuli vähän neulottua, virkattua ja saattoihan siinä tulla nauttittua joku olutkin. Minun täkkiin valmistui se viimeinen lappunen, ja nyt nyt sitten kiinnitellään palasia toisiinsa. Vielä taisi olla viisi lappusta kiinnittämättä. Sen jälkeen on reunuksen vuoro.

Siihen tuumaamiseen. Täältä Pohjois-Suomesta on puuttunut oma neule- ja kehruuretriitti. Sitä yritettiin keväällä viritellä, mutta se ei oikein lähtenyt lentoon. Nyt on uusi yritys, ja siitä voitte käydä lukemassa Portti 2011 -blogista. Toivottavasti saadaan tällä kertaa tarpeeksi porukkaa kasaan.

Pieni kaino vieno toive olisi että kopioisitte Portti 2011 kuvaa + linkkiä blogeihinne ja auttaisitte meitä siten mainostamaan tapahtumaa, kiitos!


11 kommenttia:

 1. Oih, olen juuri tuona lauantaina töissä! Voi itku. Olisin varmasti osallistunut. Minulla ei yleensä ole lauantaina töitä, juuri tuo on poikkeus...

  VastaaPoista
 2. Tuota noin. Mutta minen osaa. Siis linkittää. Voisin sen tehdä, vaikka en uskallakkaan luvata, että voisin tulla. Mutta en osaa. Eli saisiko joko Portti-blogiin tai vaikka sulle Edittinä rautalankaohjeet meille tyhmemmillekkin. Että miten se tuommoinen linkitetään. Ja sitten tuumasin, että et ihan pienimmällä kapsäkillä ollutkaan siellä torilla? Virkkuut, neuleet ja joku opuskin vielä?

  VastaaPoista
 3. kardemumma: no voi harmi!

  outi: meillä oli koko autokuorma mukana :) ja tosta opuksesta tehdään ihan oma juttunsa, on se sen verran ihana kirja!

  siitä linkittämisestä. Kopsaa tuo kuva tämän postauksen kentästä. Ihan vaan raahaamalla työpöydälle tai minne sitten yleensä kopsaatkin kuvia. Sitten sinne blogisi ulkoasuhallintaan ja lisäät sinne kuvagadgetin, johon lataat tuon kuvan. siinä on oma rivinsä johon voi määrittää linkin, minne ajautuu jos kuvaa klikkaa. jos taas teet postauksen, niin lataat kuvan kuten tavallisesti. Ja sitten julkaisutilassa aktivoit kuvan ja klikkaat siitä tee linkki nappulasta ja kirjoitat siihen linkin. varmasti onnistut!

  VastaaPoista
 4. Jumankauta, mä tein sen! Kyllä sä olet viisas. Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi22.48

  Nuo täkit ovat ihan uskomattoman hienoja - niissä on jotain kummaa imuvoimaa, ihan vain haluaisi tuijotella tuota kaiken aikaa:D

  VastaaPoista
 6. ... retriitissä hengessä mukana.

  VastaaPoista
 7. Vau mikä blogi! Ihania inspiroivia käsitöitä! Musta tuli heti vakkarilukija :)

  VastaaPoista
 8. Minä ehdottomasti haluan osallistua! Ensimmäinen ajatukseni oli "apua, ehdinkö varmasti ilmoittautua", mutta jos keväällä ei tullut tarpeeksi porukkaa, niin ehkä vielä on tsaanssia.

  VastaaPoista
 9. outi: hienoa outi!

  marke: virkatuissa täkeissä ja ylipäätään tilkkutäkeissä on sitä jotakin

  wrs: hyvä juttu! hang-a-roundit ovat hyväksi

  meri: tervetuloa vaan mukaan

  suvi: jokainen tsäänssi on mahdollisuus, vai miten se menikään. ilmottautuminen alkaa 14.8. joten peliä ei ole vielä menetetty

  VastaaPoista
 10. Onko siellä yhden hengen huoneita? Ja uskaltasko tämmönen ujo ihminen tulla edes sinne ihan yksin =O

  VastaaPoista
 11. sufferiina: majoitus on muistaakseni 4 hengen huoneissa, etkä sinä siellä muutenkaan yksiksesi olisi! mukaan vaan!

  VastaaPoista