torstaina, heinäkuuta 14, 2011

Kivinen tie

Ei ole loma lähtenyt putkeen. Kun pakoputki oli saatu takasin paikoilleen niin seuraavana päivänä syttyi moottorin varoitusvalo palamaan. Sitä sitten korjaamolle ihmettelemään. Saattoi olla vika, saattoi olla olemattanniin. Korjaamosetä sai valon pois. Muutama tunti siitä, ja valo syttyi uudelleen. Reissuunkin pitäisi lähteä, hotelli on varattu samoin ostettu pääsylippuja erinäisin kieputtimiin. Pikkasen meinaa harmittaa. Pitänee tukeutua Valtion Rautateihin. Noin varmuuden vuoksi.

Tämä kaikki kait syynä siihen että piti pari kiveä matkan varrelta virkata langan sisään.


Noin niin kuin pehmusteeksi.

Toki hieman ilahduttaa kirppikseltä löytyneet kahden ja kolmen litran Apila-lasipurkit.

Niihinhän voi säilöä jotain erityistä talven varalle.

Niin, ja semmonen piti vielä sanomani, että Kujeesta löytyi Parisia. Ja olipa nopsa toimitus! Kiitos!

12 kommenttia:

 1. Tuollainen kivi olis kyllä tärkeä kokeilla. Tänäänkin tuuli kieputteli tilkkuja pihassa. Jos vaikka huomenna. Menisköhän se ihan omasta päästä, vaikka virkkaaja olekaan?

  VastaaPoista
 2. Siis en ole virkkaaja, mutta silti vaan virkkaan;)

  VastaaPoista
 3. rva pioni: mä tein nämät ihan omasta päästä. silleen fiilistellen että nyt näin ja nyt noin. tämmösten ohjeitakin varmasti löytyy

  VastaaPoista
 4. Siellon nyt pää auki. Kyllä se loma siitä lähtee, vaikka kurjaa tietysti tuommoinen. Mutta nyt sait ne aikomasi kivekset (sori, ihan pakko näin laittaa, väsyttää) tehtyä ja siitähän se sitten hiljolleen käynnistyy. Mukava kuulla Pariisista ja kiitos vinkistä. Oli mulle ihan uusi putiikki tuo ja noin paljon kivoja merkkejä! Mukavaa reissua teille - autolla, junalla, millä tahansa.

  VastaaPoista
 5. No on kurjaa, kun alkaa auto tuollalailla temppuilemaan. Hyvää lomaa kaikesta huolimatta! Poika jäi maalle raatamaan ja me tultiin kotiin lepäämään. Ensi viikolla taas työleiri kutsuu...

  VastaaPoista
 6. outi: lumoavaankin on tulossa Parisia valikoimiin. Elokuussakohan se oli. Ei sitten tartte lähteä merta edemmäksi kalaan. Kiviä pitäisi löytää lisää. Tein jo mielessäni taideinstallaatioita, miltähän näyttäisi joku tosi iso järkäle, kun siihen virkkaisi trikookuteesta pitsit ympärille?

  satup: kiitos, lapset on hyväpitää raatamassa, ei tule liikoja ajatuksia pääghän ja se kouluun palaaminenkin tuntu sitten kivalta :) ei ajatella vielä ensi viikkoa.

  VastaaPoista
 7. Vastustusta ilmassa? Hmm. Mikä ei tapa, se vahvistaa. Älä kuitenkaan heita autoa kivellä, tuo ei ole tarpeeksi pehmustettu. Tulee lisälasku... PS. miten kiinnität nuo isoäidin neliöt toisiinsa? virkkaamalla? teen aiheesta tutkimusta...

  VastaaPoista
 8. mokkakissa: en heittele kivillä, vaikka hieman kyllä tekisi mieli. neliöt olen kiinnittänyt toisiinsa virkkaamalla, lappusen viimeisellä kierroksella. Eka kato ne pylväät siihen lappun ihan tavallisesti ja sitten kun on ketjusilmukan vuoro niin ketjusilmukan sijasta tehdäänkin kiinteä silmukka toisen lapun ketjusilmukka kohtaan, ja jatketaan taas pylväillä. Kyllähän tästä vaikka gradun voisi tehdä? Tyhmempiäkin tutkimuksia taatusti löytyy...

  VastaaPoista
 9. meidän auto teki kans juhannuksen jälkeen noin, et sytty se moottorin varoitusvalo palamaan. isäntä sitten luki jostain netistä, et ku irrottaa akusta sen miinuspiuhan tunniksi, niin se ajotietokone nollautuu jolloin se moottorin varoitusvaloki sammuu. meidän autossa kun on se ajotietokone, ja sen takia(?) tossa kiesissä on jotku anturit siellä jossain moottorin lähellä ja sit kai jossain pakoputken paikkeilla, ja jos niiden antureiden mittaamat lämpötiöaerot on isoja niin sillon se sytyttää sen varoitusvalon(tai jottain). me oltiin juhannus mökillä, ja auto seiso koko viikonlopun parkkiksella paahtavassa auringon paisteessa, niin (en kyllä tiedä, mut epäilen) se varmaan aiheutti sen et auto alko jotain herjaamaan. isäntäki ihmetteli asiaa, kun ajaessa ei kuitenkaan tuntunu mikään eirlaiselle vaikka valo paloki. :)

  VastaaPoista
 10. Kivi-idea on hauska! Enpä ookaan vastaaviin törmännyt muualla.

  VastaaPoista
 11. ullapulla ja muut auton vikojen kanssa kärsivät: jos se moottorivalo syttyy palamaan, niin kyllä se kannattaa kuitenkin tsekata ettei sitten ole jottain hätää. Meidän autosta joku imuputki vuoti. Voihan sillä toki ajella, mutta ajan kanssa vika voi kasvaa isommaksi.

  VastaaPoista
 12. Aivan ihania kiviä! Upea idea!!!!!

  VastaaPoista