keskiviikkona, kesäkuuta 08, 2011

Tarkenee

Variksella pitää kiirettä palstalla, ja minulla variksen perässä. Kesäkurpitsakin piti pistää peiton alle piiloon, sen verran mielenkiintoinen se oli.

Huomenna pitäisi kait käydä jo ensimmäisiä flora-sukuun kuuluvia vastustajia tuhoamassa. Pellolla vaan on niin turkasen kuuma ja iniseviä, vertahimoitsevia tyyppejä on paljon. Mutta kerkiää sinne myöhemminkin.

Omalla pihapläntillä kukitaan kiihkeästi.


9 kommenttia:

 1. Kaunista ja ihanaa!! Eiks sitä varista vois vähän... no, pelotella. Vaikka paukuttamalla. Jotain.

  VastaaPoista
 2. Hauska kuulla, että muutkin käsityöihmiset ovat innostuneet palstailusta. Meillä oli viime vuonna palsta ensimmäistä vuotta ja se antoi niin paljon iloa, että tullaan varmasti jatkamaan hamaan tulevaisuuteen. Tällä hetkellä suurin huolenaihe on lanttuihin pesineet kirpat. Onko jotain tosi tekokkaita ideoita niiden listimiseen?

  VastaaPoista
 3. Samanmoisia asteita tààllàkin ja sitten làhes 100 % kosteutta!!!Laittakaapas poikien kanssa jonkin sortin VARIKSENpelàtin pellon reunaan. Semmoinen kunnon liehuhelma. Tuosta sàrkyneestàsydàmestà saa sitten ihania pràssàttyjù kukkia vaikka kirjanmerkiksi.

  VastaaPoista
 4. sara: meinaat että ihan...pam pam? Sekin on käynyt meilessä. Tosin se pyssy puuttuu ja pelto on sen verranaukea, että voisi sniper hommat olla turhan haastavia.

  johanna: lantuista en kyllä osaa sanoa mitään. onko se siis kirvoja vai mitä? kirvoista voipi päästä eroon mäntysuopaliuoksella

  lissu: ite aattelin että laitan ne pojat pellolla juoksemaan ja huutamaan aamusta iltaan. eipä tartte sitten kotosalla niin mekastaa :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi9.52

  Meillä särkynytsydän jotenkin vain katosi kukkapenkistä. Mikä lie käynyt, ei nossut enää keväällä.
  -äiti-

  VastaaPoista
 6. Mitenköhän se varis jaksaa olla niin ahkerana? Luulisi helteen nappavan parhaimman terän siltäkin.

  VastaaPoista
 7. On siinä kiusaa kerrakseen, varis ja kirput.
  Minä tuossa yhtenä iltana suojelin saunan nurkalla kypsyviä ahomansikoita laittamalla ukkoni rikkimenneet alushousut yöksi niiden mansikoiden päälle. Eipä päässeet räksät syömään ekoja mansikoita.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi18.12

  Oho, sullakin varis tekee kiusaa!
  :( sinä vuonna kun mulla oli palsta, niin oli sipulit heitelty pitkin peltoa seuraavana päivänä kun juuri ne kylvin. Harmitti ja luulin että ihmiset ovat tehneet kiusaa. Joku tiesi kertoa, että varikset käyvät joukolla pellolla nyppimässä ja tekemässä tihutöitä! Onneksi kun pari kertaa istutti naatit takaisin maahan, nini ne jättivät sipulini rauhaan. Mutta aika ryökäleitä nuo varikset!
  Outi

  VastaaPoista
 9. Kylläpä on upeita kukkia sulla=)

  VastaaPoista