torstaina, huhtikuuta 07, 2011

Inspiraatiota Japanista

Jos Japanissa onkin asiat hieman sekaisin, niin ainakin posti toimii. Illalla töistä tullessa, keittiön pöydällä odotti paketti Pomadour24 Etsy-kaupasta ja paketin sisältä löytyi alle viikko sitten postitetut kirjat.

Tarkoituksena oli hankkia virkkauskirjallisuutta, mutten sitten voinut vastustaa paperinleikkauskirjaa.


Koalia <3 <3

Bremenin soittoniekat ja vaikka mitä muuta ihanaa! Mukana on cd, jolta löytyy ilmeisesti ääriviivat ja semmoiset. En ole vielä katsonut.

Tätä virkkauskirjaa olen jo pitkään aikonut ostaa ja nyt laitoin sen ostoskoriin. Kannatti laittaa. Tämä joltain korallikasvustolta näyttävä juttu sai heti virkkaushormoonit jylläämään. Lähden tästä testaamaan miten noit oikein tehdään. Onneksi oli kuvalliset ohjeet!

6 kommenttia:

 1. Ihania! Ensimmäisenä tuli mieleen hyödyntään noita paperileikkauskuvia kankaan painamisessa.

  VastaaPoista
 2. Hyrisyttävän ihania kirjoja..kerro meillekin sitten miten noita korallijuttuja tehtiin! Mua niin harmittaa kun on uus peitto jo koukulla ja kerkesin jo aloittaa ennen kuin luin tuon sun pullistelu-päivityksen..no, jospa minäkin pullistelen sitten jollain tavalla seuraavassa peitossa :)

  VastaaPoista
 3. Olen etsinyt ohjetta tuommoisiin suuriin kukkasiin, joita on toisen kirjan kannessa aalto-jakkaran päällä. Mulla on nyt yksi ohje - saksaksi. Jos en saa siitä tolkkua, tiedän, kenen puoleen käännyn;)

  VastaaPoista
 4. anpali: kirjassa oli vinkkejä mihin niitä voi käyttää ja kankaanpainanta oli mukana. Lisäksi kuvioita voi leikellä kankaasta tai käyttää esim. kakkujen koristelussa muottina!

  sufferina: kokeilin noita korallijuttuja, ja ei niistä kyllä samanlaisia tullut, hmm. pitää vielä viritellä

  outi: olen tainnut tavata sitä samaa saksankielistä ohjeta, mutta ei tällä wunderbaum saksalla oikein pärjää. joko laitetaan kopiokone puuhaan?

  VastaaPoista
 5. Olen kokeillut noita korallijuttuja amerikkalaisista vapaavirkkauskirjosta, mutta oli ihan liian vaivalloinen. Ei jaksa niin hidasta!

  VastaaPoista
 6. No jos se on mahdollista, niin saattaisi se olla helpompaa kuin se saksa noin äkkiseltään.:D

  VastaaPoista