tiistaina, tammikuuta 25, 2011

Virallinen valvoja

Ei ne tintit ole väärässä. Tänäänkin yksi karjui tit-tyytänsä, ja kappas vaan, illalla kun töistä lähdin niin oli vielä valoisaa. Sieltä se kevät tulee!

Mennäänpä sitten asiaan eli arvontaan. Osallistujia oli ihan käsittämättömän paljon ja mikä hienointa, aika monta kehrääjää oli joukossa! Kommenteissa muistettiin jopa minun ensimmäinen blogissa esittelemä työ. Sehän oli sellainen huovutettu kirjottu takki. Takkia tuli käytettyä päällystakkina ja se oli todella lämmin. Takin säilytys vaan oli hankalaa. Henkarissa siihen tuli kauheat paukamat hartioille ja siksi se piti aina mytätä jonnekin. Lisäksi ne kirjonnat tuppasivat kupruilemaan eikä siihen saati hartia paukamiin auttanut oikein mikään. Takki on nyt viettänyt varastossa muutaman vuoden, välillä olen miettinyt että pitäisi tuunata siitä jotain, mutten ole sitten keksinyt että miten. Jospa se jonain päivänä selkenisi?

Arvonta on siis suoritettu, ja onnetar kauhoi kulhosta seuraavat nimet:

Villi Naturwolle menee Nienorille.


Handpainted Boutone menee Stellalle.


Itse kehrätty merinosilkki menee Annikalle.


BFL-silkki topsi menee Pirrelle.


Ziina saa kehrättäväkseen alpakkaa.


Merinosilkkitopsia varten piti nostaa monta arpaa ennenkuin löytyi kehrääjä. Topsi menee kahden rukin omistajalle Pohojanmaalle.


Onnea voittajille, laittakaapas minulle sähkiksellä osoitetietonne niin postipoika lähtee matkaan. Iso kiitos kaikille osallistujille, löysin aikas monta uutta kivaa blogia!

7 kommenttia:

 1. Oi ihanuuksia ovat ihmiset voittaneet. Ja tuo aikaisemman postauksen neuletakkisi on kertakaikkiaan upea! Miten sinulla riittää kärsivällisyys? :)

  VastaaPoista
 2. Auttaisko villatakin henkarein aiheuttamiin hartiapaukamiin vuoritus kankaalla? Jos kangas pitäisi muotonsa...

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanasta yllätyksestä - laitan s-postia tulemaan *hymyilee ruudun ääressä onnesta soikeana*

  VastaaPoista
 4. kodinhenki: vaikea sanoa, tää värkkääminen on sellainen elämäntapa. kärsivällisyys ei riitä siihen että ei olisi mitään värkättävää :D

  vattumato: mutta eka pitäisi saada ne muhkurat pois. se villa on venynyt niistä kohdin ja sitähän ei enää parsita. olisi pitänyt ajatella se vuorittaminen ennen kuhmuja...mutta jospa siitä joku päivä tulisi jotain


  stella: :)

  VastaaPoista
 5. Ihana yllätys odotti kun tulin tänne lueskelemaan! Laitoin s-postia tulemaan :)

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajille minunkin puolesta :) Voitot ovat aivan ihania!

  VastaaPoista
 7. Käytkö kurkkaamassa =)
  http://kaikkiyhdestkoost.blogspot.com/2011/01/tunnustus.html

  VastaaPoista