keskiviikkona, tammikuuta 19, 2011

Muutoksen tuulia

Ja heti alkoi soimaan päässä Wind of Change....auts. Olisi pitänyt jättää tämä otsikko kirjoittamatta. Mutta jottain kevään tapaista taitaa olla rinnassa. Kuten myös eräällä pikkulintumerkkisellä yksilöllä, joka tänä aamuna kiljahteli puussa. Kotona tuo asia ilmeni sillä tavalla että piti maalata seinä.

Ennen:


Jossain siinä välissä:


Jälkeen:


Toki uusi huusholli, tarkemmin määriteltynä isompi huusholli, olisi tarpeen. Kun sellaista ei ole, niin piristetään tätä vanhaa. Halvemmaksihan se tulee ostaa pari purkkia maalia kuin uusi koti? Tuon koristeen paikka tosin hieman aiheuttaa närästystä. Olin ensin laittamassa sitä hepan persiin kohille, mutta siippa oli sitä mieltä että sen pitää olla selässä. Annoin periksi ja nyt tiedän että olisi pitänyt jättää kuuntelematta, kuten yleensäkin. Yhdet koristelmaviritelmät korjattiin jo, nyt saa olla näin.

10 kommenttia:

 1. Hauska! Haaveilen seinästä, jolle voisi maalailla mitä haluaa. Vuokrakämpässä ei oikein viitsi, joten on käytetty sisustustarroja.

  VastaaPoista
 2. Hiano ! Kiva laji tuo pikkulintumerkkinen. :-) Luettelin joskus alakoulussa linnut, jotka tiesin; peltopeippoonen ja mettäpeippoonen. Eipä se lintuosaaminen juurikaan ole niistä päivistä kasvanut.

  VastaaPoista
 3. hyvälle näyttää! oikeassa olet, ilme muuttui kerta laakista!

  VastaaPoista
 4. minna: kun ostin ensimmäisen oman kodin, niin ensimmäinen asia tavaroiden sisäänkannon jälkeen oli seinien maalaminen. ankiaa kun vuora-asunnosta ei voi tehdä sellaista kuin haluaisi

  marika: kyllä mä harakan erotan peiposta, mutta sitä kailottajaa en tunnistanut. harakka se ei ollut.

  taina: jep!

  outi: vieläkin säikähdän kun menen olkkariin. Kaakao on vaihtunut maidoksi.

  VastaaPoista
 5. Hànnàtòn heppa? Taalainmaalta lienee... heppa tullut piristàmààn juhla-aikaa. Haleja

  VastaaPoista
 6. lissu: semmonen dalarna häst tää on niinku olevinaan. pitsiliina persauksissa :D

  VastaaPoista
 7. Pirtsakka seinä tulikin :) Ei siinä entisessäkään mitään vikaa ollut mun mielestä tosin... Sulle kyllä on luovuutta suotu roppakaupalla :)

  VastaaPoista
 8. Ihanan pirteä ja energinen, tykkään!

  VastaaPoista
 9. Lennokas hepo, valaistus kruunaa kokonaisuuden!

  VastaaPoista