perjantaina, marraskuuta 12, 2010

Huomenna kehrätään

Ihan vain muistutuksena, että huomenna lauantaina rukit pyörivät Lumoavassa Langassa kello 10 alkaen. Tulkaapa mukaan ihmettelemään! Oma rukki ei olekaan vähään aikaan pyörinyt, kun pyörittäjällä on ollut muuta hommaa. Huomenna ajattelin askarrella vauvakamelisilkin kanssa, saas nähdä miten onnistuu.

Tänään kuitenkin askarrellaan kirjoneuletakin alun kanssa. Vielä on vähän vaikea sanoa miltä näyttää. Ensimmäinen kuvio on vasta muotoutumassa. Tietty kaikkia Epäilyksiä ja Entäsjos-juttuja pyörähtää mielen vieressä. Kuten vaikkapa että Pirkka-langalla olisi voinut olla mehevämmät värit. Olisiko sittenkin pitänyt tehdä punasävyinen neule? Onko tämä nyt oikean kokoinen? Tuleeko tästä varmasti hieno? Miksei tämä ole jo valmis?

7 kommenttia:

 1. Anonyymi18.27

  Tuosta tulee, taitosi tietäen, varmasti hieno! :) Ja voithan tehdä noita vielä eri sävyissä, langoista jne. ;-)
  Sari

  VastaaPoista
 2. Miksei tämä ole jo valmis?:D Ajattelin itse, että jos tuota alan tekemään, niin ostan langat ja otan siitä sellaisen kymmenen vuoden projektin tai jotain. Sellainen urakkahan tuo on, että en kuvittele saavani kovin äkkiä valmista. Mutta sinut tuntien homma menee toisin eli antaa paukkua vaan. Hyvä siitä tulee. Täytyy tulla.

  VastaaPoista
 3. sari: niin että sarjatuotantona oikein? :DD

  outi: saattaahan tämän kanssa tovi jos toinenkin vierähtää...mutta valmiiseen tähdätään. ja paras tulla hyvä. se sellainen pelkästään punasävyinen esims ei ehkä olisi niin hieno. ehkä. toivottavasti.

  VastaaPoista
 4. Aikas hienolta näyttää tuo kirjoneule. Ja katselin sitä purkmaasi, että olisko ne pitäny olla vähän isompia ne kalankuvat siellä verkon alla, että erottuis kunnolla sieltä alta? Mutta sitten tulee varmaan ylimääräistä haastetta lankojen siitymisten kanssa. ;) Mutta jotain ajatuksenpoikasta rupesi tällä suunnalla muhimaan - ideavaras? Jos ei tarttis käydä töissä vois vaan neuloa ja jouluaskarrella ja hoitaa pihaa...

  VastaaPoista
 5. Onpa upeaa neuletta tulossa.

  VastaaPoista
 6. Sinä se kerkiät vaikka mitä, minulla rukki vaan seisoo ja odottaa. Kissakin kehrää enemmän kuin minä.

  VastaaPoista
 7. Turha siellä harmitella pikkuasioita, kudot vaan ja jos valmiina värit näyttää vielä hassuilta niin myyt sen koekappaleen ja teet itsellesi uuden toisilla langoilla!

  VastaaPoista