sunnuntaina, marraskuuta 28, 2010

1. adventti

Ja sehän tarkoittaa sitä että kaikki joulukoristeet kaivellaan esiin!

Lumisadepallo-soittorasiat saivat taas kerran pojat ihan sekaisin. Kaikkien laulut piti soittaa moneen kertaan, yhdessä ja erikseen.

Laatikoista löytyi vanhoja tuttuja sekä yllätyksiä.

Ja tietyt koristeet pitää laitaa tietyille paikoille. Posliininen piparkakkutalo kuuluu mummun lipaston päälle.

Kranssi palloineen nostetaan keittiön pöydän päälle. Se tosin tarkoittaa sitä että keittiössä ei näe kunnolla reiluun kuukauteen. Mutta mitäpä siitä.

Nyt otan pienet päikkärit, sitten paistamme ensimmäiset piparit ja keitämme lisää glögiä.

12 kommenttia:

 1. Aivan ihanan näköistä!
  Päädyin ensteks Outin blogiin aivopesemään itseäni. Pää on liikaa Kelan kaavakkeissa näinä viikkoina ja aikoina. Adventti pääsi yllättämään väsyneen ihmisen. Outin blogista tänne ja aion saada jo jotain edes poikkitieteellistä jouluhärpekettä pykättyä. Tsemppis ainakin on jo päällä.
  Ehkäpä otan teidän kodista mallia ja hinaan keittiön kristallikruunuun jotain juttua? Hilppaisen tästä tuumaamaan.

  VastaaPoista
 2. Makee sulla tuo kranssi! Olen varmaan kolminkertaistanut koristeiden määrän kristallikruunussani sen jälkeen, kun kuvasin sen, mutta vieläkin siihen näköjään mahtuisi, jos sinun repertuaariisi vertaa.:) Mulla on ollu huono päivä. Suunnitelma toisensa jälkeen mennyt persiilleen, muttei lannistuta. Uusi yritys..

  VastaaPoista
 3. Tuo robotti on kyllä ihan huippu! Ihana :)

  VastaaPoista
 4. Juuri noin tapahtuu monissa perheissä. Hauskaa oli toteamuksesi, että keittiön valoisuus on tiessään. Ei se mitään kun on noin kaunis koristekranssi. Jouluhan on vain kerran vuodessa ja lastenriemu on rajaton.

  VastaaPoista
 5. wrs: joulpallot ovat kirstallikruunuissa sen verran hienoja, että ihan vaan sen takia haluaisin kristallikruunun. mahdollisimman kruusatun.

  outi: onko sulla joku strattikriisi? jottain pitäisi tehdä mutta ei sitten oikein tiedä mitä? tuttu juttu. istu hetken aikaa kädet helmassa, kyllä se siitä kirkastuu.

  onhan noita joulupalloja jo aika monta, mutta silti olin aika yllättynyt kuinka vähän oli noita hahmopalloja. ja että riikinkukkokin?

  kodinhenki: robotti on ostettu stokkalta viime jouluna, se oli ihan pakko saada!

  sirkkis: toisaalta on ihan hyvä että on hämärää, ei häiritse silmää erinäiset sotkut nurkissa :)

  VastaaPoista
 6. Muistan vielä.. se sisäinen harakka jäi niin mieleen! Sinulla on kielellisiä oivalluksia.

  VastaaPoista
 7. Siis tarkoitin, että hauskoja kielellisiä oivalluksia.

  VastaaPoista
 8. Meilläkin jouluna keittiössä joku roikotin on just kellon edessä, että tiskipöydän ja hellan edestä ei näe aikaa. Mutta hällä väliä, ei sitten mennä kellon perässä.
  Kyllä siitä sun villatakista tulee silmiähivelevän hieno.

  VastaaPoista
 9. Oi miten ihanan runsas, värikäs ja jouluinen tuo kranssi! Hauska idea saada esille joulukuusen koristeita ennen kuusta :)

  Mukavaa talviviikon jatkoa!

  VastaaPoista
 10. Ihana katsoa, millaisia joulujuttuja muilla ihmisillä on.

  VastaaPoista
 11. Ihana et joku on jo noin joulumielellä! :) mä en nyt oikein löydä sitä fiilistä, mutta ehkä se siitä kirkastuu...
  piti kehumani edellisen postauksen kaunista neuletakkiasi, oi kun siitä tulee hieno!! Miten ihmeessä sait tehtyä siihen kavennuksia, kun kuviota tuntuu olevan jokaisen silmukan matkalta? että miten se kuvio siinä oikein kulkee mukana?? Alkaa enemmän ja enemmän kutkuttaa tuo ohje, tykkään juur tuollaisista haasteista! :) jotkut inhoaa neuloa kirjoneuletta nurjalla, musta se on juurikin hauskaa itsensä haastamista.
  Outi

  VastaaPoista
 12. Ihania koristuksia!

  VastaaPoista