tiistaina, lokakuuta 26, 2010

Omistettu Outille

Lankojen tilaaminen netin kautta on helppoa ja kätevää. Langat vain ostoskoriin kliketiklik ja postipoikaa odottelemaan!

Kahden viikon kuluttua tilauksesta saat sähköpostin, jossa kerrotaan että osaa tilatuista sävyistä ei enää valmisteta. Mitä laitetaan tilalle? Seuraa erinäisiä sähköpostikeskusteluja siitä että mitä värejä kaupan valikoimissa on ja mitä pitää tilata toimittajalta. Päästään yhteisymmärykseen ja paketti luvataan toimittaa kahdessa osassa. Ensimmäinen lähtee matkaan ensi viikon alkupuolella, sisältää ne mitkä löytyy kaupasta ja toiseen sitten tulee ne, mitkä menevät jälkitoimitukseen. Selvä juttu!

Sitten vierähtää viikko jos toinenkin eikä pakettia näy. Laitetaanpa sähköpostia ja vastaukseksi saadaan että oho! Paketti on unohtunut laittaa matkaan! Vähän alkaa herne pyöriä nenässä. Parin viikon kuluttua vajaa puolet tilatuista langoista saapuvat.

Sitten voikin keskittyä odottelemaan jälkitoimitusta. Tässä vaiheessa voipi käydä tsekkaamassa esim. Ravelrystä löytyykö sieltä samaisessa kaupassa asioineita. Ja löytyyhän niitä! Useimmilta menneet rahat eikä tilattuja juttuja ole näkynyt. Tässä vaiheessa herne painautuu niin syvälle nenään että hengitystä haittaa. Laitetaan äkäistä sähköpostia ja uhkaillaan kaikilla mahdollsilla hirveyksillä - heinäsirkoilla ja paiseilla - jos lankoja ei ala tulla.

Vastaanotetaan anteeksipyytelevää sähköpostia ja uusia lupauksia. Parin päivän päästä tulee sähköpostia että nyt on paketti lähtenyt matkaan. Sitten Suomen postipojat menevät lakkoon.

Kahden ja puolen kuukauden kuluttua alkuperäisestä tilauspäivästä postilaatikossa on viesti postista: "Teille on saapunut suurikokoinen kirje."

Nyt kun vielä muistaisi mitä näistä aikoi neuloa.

14 kommenttia:

 1. Hienoa kuitenkin että tulivat!
  Ja upeat on värit! :)

  VastaaPoista
 2. Voi jeepulis, Soile!!!!!!!! Olet sinä ihmenainen. Selätit Irlanninkin! En oikein uskaltanut toivoa kakkoserän saapumiseen, vaikka sitä vihreää valoa sieltä vilkuteltiinkin noitumispostisi jälkeen. Ja niin tosiaan, mitä me aiottiin niistä? Ja mitä värejä me tilattiinkaan? Siis sen jälkeen, kun sävyjä piti vaihtaa?:DDD

  VastaaPoista
 3. kristiina: se on hienoa että tulivat. pieni pelko oli persiessä ettei tule mittään

  outi: löysin yhden paperinpalan jonka tiedot mätsää näihin keriin ja väreihin. tuota yhtä sinistä mä vähän ihmettelen, kyllä sekin siinä paperilla luki.

  ei tilata tuolta uudestaan? tai jos tilaisi jotain kesälankaa niin se olisi täällä siinä kevään korvilla? :DD

  VastaaPoista
 4. Joo'o, olipas hyvän palvelun kauppa... Ihania lankoja kyllä!

  VastaaPoista
 5. Voisinko auttaa, asun suurehkossa kaupungissa?!
  Mahtavan kuuloinen postaus, mutta ei ehkä niin mukavaa todellisuutta, varsinkin jos on inspiraatio valloillaan...

  VastaaPoista
 6. emma: se "palvelu" oli kyllä aika erikoista, kaikki info piti nyhtää. langat on jees, vaikka tämän pingertamisen jälkee ei nyt oikein lähde.

  rva pioni: kaikki tämä sai alkunsa siitä että tästä irlannissa sijaitsevasta kaupasta sai niiiiin halavalla että! kyllähän tältä oulustakin saa noroa. no, seuraavalla kerralla kun kauppaa miettii pitää vähän selvitellä paremmin taustoja.

  VastaaPoista
 7. Oho, nyt jo!

  (voi elämä miten tahmasta. Mie sain lankani Irlannista, tosin ei varmana ollut sama pulju, ja vieläpä alle viikossa...)

  VastaaPoista
 8. Eli kannattaa vain tulla lähilankakauppaan asioimaan... ;)

  VastaaPoista
 9. Onneksi sait nuo tilatut moni ei ole saanut. Ihana valikoima kuin ruusuja sylillinen, van mitä olet tekemässä ?

  VastaaPoista
 10. Heihei!
  Mikä se oli tämä toimimaton kauppa nimeltänsä? Kun minäkin tässä kattelin lankoja irlannista saakka halpojen hintojn sokaisemana????

  VastaaPoista
 11. Tajuton stoori mutta ompa kauniita lankoja! Tarttis niiden tajuta ettei Tosineulojaa kannata yrittää jallittaa, kele.

  VastaaPoista
 12. Voi elämä mikä episodi! mutta onneksi sulla on silti vihdoinkin sylillinen ihanan värisiä lankoja. jos ei muistu mieleen mitä piti tehdä, niin kannattaisin ehdottomasti ihan hujanhajansikinsokinraidallistavärikästämuhkeaavillatakkia:)!

  VastaaPoista
 13. tuulia: juu, on niin nopsaa toimintaa ettei meinaa mukana pysyä...

  meflen: auts! nyt väännetään veistä haavassa

  sirkkis: ei vielä mitään tietoa mitä näistä tulee, sitten joku päivä

  tuija: pahamainen irkkukauppa on nimeltään coolwoolz. jos haluaa elää jännittävästi, voi laittaa tilauksen.

  wrs: tosineulojaa ei jymäytetä. harmittaa vaan kun rowanitkin oli niiiiin edukkaita

  paperipörriäinen: jos totta puhutaan, niin mulle jäi noista vain puolet. mutta onhan sitä siinäkin. iltapuhdetta :)

  VastaaPoista