lauantaina, lokakuuta 16, 2010

Lokoisa lauantai

Heräsin vähän aikaa sitten päiväunilta. Onnistuin jopa näkemään unia, vaikka poikien pälinä siirtyikin unikuviin.

Keitin kupillisen vadelmateetä ja söin päivällä leipomiani muffinsseja. Tai kuppikakkuja niinkuin ohjeessa luki. Sama se, hyviä olivat. Teekin maistui ihanasti ihan oikealle vadelmalle eikä esanssille.

Samalla neuloin sukkaa. Enää ei olisi kuin jalkaterä ja pari olisi valmis. Lankana messuilta ostettua Punta Yarnsin Merisock space dyed-lankaa. Aika villiä raidoitettuna!

Uni tuntuu vieläkin kropassa, tekisi oikeastaan mieli kaivautua uudestaan täkin alle. Toisaalta ulkona paistaisi vielä hetken aurinko kauniisti. Taitaa kuitenkin laiskottelu nyt mennä ulkoilun ohi. Kaivaudun sohvannurkkaan kutimen kanssa. Jospa illan mittaa olisi valmis pari?

Huomennahan sitten kaivetaan tanssivetimet esille. Johan sitä on odotettu.

8 kommenttia:

 1. Sanoppa muuta. Jo riittää vehtaaminen. Päästään itse asiaan. Taitaa olla eka kerta, kun meikäläinenkin oikein odottaa, että pääsee neulomaan sukkaa.

  VastaaPoista
 2. Aika hauska raidoitus ! Ostin itsekin tuota lankaa ja olen miettinyt millaista kuviota tulee tuosta space dyed -värjätystä langasta. Paljonko sulla oli silmukoita ?

  VastaaPoista
 3. outi: on vähän hassua odotella että pääsee neulomaan kun suunnitelmat ovat olleet valmiina pari viikkoa. pieni pelko persauksissa kun on pitänyt odotella, huvittaako niitä suunnitelmia edes neuloa? menikö innostusjuna jo?

  marika: eikös olekin! "yksivärisenä" taitaisi tulla aika vipattavia kuvioita. Sukka on noin puoleen sääreen. Teen sitä kakspuolosilla, aloituksessa oli 80 silmukkaa jotka kaventelin nilkkaa kohden 60 silmukkaan. neulos on kovin joustavaa ja pinta on lähes kiiltävä. nämät värit oikein soivat toistensa kanssa <3

  VastaaPoista
 4. Nam, ihania kuppikakkuja :) Ja villinvirkeä neulomus. Leppoisaa ja laiskaa lauantaita sinne!

  VastaaPoista
 5. Mahtavat raidat, herkut kuin nuo muffinssitkin! Mulla oottaa kans parikin sukkaparia tekijäänsä, aika ei vaan riitä, kun KAIKKEE pitäs ehtiä..

  VastaaPoista
 6. jaana: kiitos, musta tuntuu että laiskottelu on huomisenkin sana :)

  erika: just päättelin sukkien langat ja hienot tuli! joskushan voi olla niin kiire ettei kerkiä tekemään mitään...eiköhän ne sinunkin sukat vielä joku päivä valmistu

  VastaaPoista
 7. Tyylilleni uskollisena en ole tehnyt mallitilkkua, en mitään. Aloitan kaksipuolosilla, kun ravelryssäkin niin näyttävät tehneen ko langalla. Katellaan, sano. Toivottavasti sulla innostusjuna palaa, luotan siihen kyllä. Mulla on pakko saada ne sukat, eli motivaatiota löytyy.:D

  VastaaPoista
 8. outi: en kait määkään tee mallitilkkua sukkaa varten! luon silmukat ja katon riittäiskö se. sitten tehdään pari kierrosta ja tsekataan taas. jos on vääränkokoinen aloitetaan alusta, muuten posotetaan loppuun saakka välillä sovitelllen ja sen mukaan toimien.

  VastaaPoista